Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri cu bani putini

de Florin Amariei 17 Mar. 2020 24956
4.35 din 308 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avand in vedere ca traversam o perioada sensibila din punct de vedere economica si ca tara noastra se afla in stare de urgenta, ne-am gandit sa va oferim 7 idei de afaceri care pot fi pornite cu bani putini. La urma urmei, antreprenorii nu sunt asa de usor de oprit.

Trebuie, totusi, retinut un lucru important: nu putem face un pas decisiv fara planul de afaceri. Lumea antreprenoriatului nu iarta des greselile, asa ca cel mai bine este sa ne asiguram ca totul continua asa cum trebuie inca de la bun inceput. Poti sa iti creezi usor propriul plan de afacere care-ti permite sa iti asiguri succesul. Ai AICI un ghid complet!
 
Iata, asadar, ce idei de afaceri poti porni cu bani putini!
 
1. Planificator de nunti
Nuntile sunt un generator urias de venituri in Romania. Conationalilor nostri le place sa cheltuiasca mai multi bani decat au pe astfel de evenimente si asta inseamna ca exista piata ideala pentru a-i ajuta sa isi calculeze mai bine banii, sa obtina servicii mai bune si sa ii asiguri pe cei doi iubareti ca totul va fi bine.
 
Munca pare migaloasa si poate fi extenuanta in anumite circumstante, insa odata ce-ti stabilesti un renume in zona in care activezi totul va fi mult mai simplu. 
 
Va trebui, insa, sa fii foarte atent/a la detalii si sa poti comunica exact asa cum isi doreste clientul. 
 
Poti crea anumite pachete prestabilite, odata ce gasesti parteneri cu care sa lucrezi rapid si fara sa tot negociezi eveniment dupa eveniment.
 
2. Centru meditatie Yoga
Este similar cu un spatiu de gaming, doar ca investitia initiala este de aproape 30 de ori mai mica. Ai nevoie de o sala mare, incapatoare, curata si care poate fi organizata eficient pentru a permite cator mai multi oameni sa poata sa isi parcurga procedura completa.
 
Poti chiar sa creezi camere de izolare in care confortul pentru reincarcarea spirituala sa fie cat mai aproape de perfectiune. Yoga presupune si o anumita conexiune, nu doar exercitii fizice.
 
Aceasta idee de afacere este usor de implementat. Trebuie doar sa te informezi si sa pui in practica lucruri specifice acestei activitati. In plus, beneficiezi de faptul ca oamenii cauta noi metode de a se destresa si bucura de viata in moduri mai interesante.
 
Gasesti AICI o serie de idei pe care le poti folosi pentru a-ti porni propria afacere.
 
3. Blog
Ai timp si iti place sa scrii? Ai idei la care oamenii adera sau ai deja o comunitate care dezbate cu tine tot felul de idei? 
 
Ei bine, dureaza 2-3 minute sa pui un blog pe picioare. Poti fi online imediat dupa ce termini acest articol de citit.
 
Costul e unul infim, insa va trebui sa ai rabdare pentru a obtine afisari care sa poata genera un anumit venit care sa iti permita sa aloci din ce in ce mai mult timp pentru aceasta activitate.
 
Odata ce ai un cashflow stabil, vei putea sa angajezi pe cineva pentru a crea continut si mai bun sau sa te completeze in a publica la fel ca tine.
 
4. Magazin online
Ai gasit lucruri pe care le vor romanii? Nu stii cum sa le oferi? Ei bine, un magazin online e solutia! 
 
Cea mai simpla metoda este sa iti creezi un astfel de store pe Amazon. E simplu! Afla dand click AICI ce ai de facut. Ai toate informatiile la dispozitie!
 
5. Vanzare de fotografii
E o afacere care nu garanteaza venituri mari uriase decat daca publici mii de fotografii in fiecare luna.
 
Poti, insa, sa o folosesti ca afacere part-time si sa obtii un venit din plimbarile pe care le faci ocazional. Cine stie, poate chiar urmaresti evenimentele si stii unde sa te duci pentru a oferi trusturilor de presa cele mai bune imagini!
 
6. SME
Social Media Expert este afacerea pe care o poti porni cel mai usor. Trebuie doar sa arati ca stii ce si cum sa faci online. 
 
Daca ai experienta cu tot ce inseama media sociala (nu doar dat like-uri pe FB), atunci ai premisa pregatita pentru a-ti crea un PFA prin care sa incasezi lunar bani pentru serviciile prestate.
 
7. Parcare
Daca ai deja niste teren intr-o zona apropiata de cladiri de birouri sau puncte importante vizitate des de multi oameni, e suficient sa tragi cateva linii albe, sa pui o bariera si poti incepe sa incasezi venituri!
 
Orice ai alege, noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriafaceri cu bani putinibani putini afaceriafaceri ieftine romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.35 din 5 - 308 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]