Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Idei de afaceri cu succes garantat in 2019

de Camelia Diaconu 28 Ian. 2019 7534
4.54 din 50 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O afacere devine profitabila in momentul in care poate sa aduca veniturile necesare pentru un trai decent. Secretul unei afaceri de succes sta atat in munca pe care o depui constant, cat si in oportunitatile de dezvoltare. Iata cateva idei de afaceri profitabile, dar din domenii diferite!

7 Idei de afaceri recomandate in anul 2019
 

2019 pare a fi anul profitabil pentru afacerile mici, care nu necesita un capital mare de investitii. Motiv pentru care, iti spunem cateva idei de afaceri mici, car pot fi usor de pus in practica si care nu presupun riscuri mari:
 
Freelancing in training-uri. Daca detii deja o diploma care te certifica intr-un anumit domeniu, atunci incearca sa devi un trainer pe un proiect de marketing, PR, management, limbi straine, etc. Este un post cautat care ar putea sa iti aduca venituri considerabile deoarece multi romani cauta sa isi perfectioneze abilitatile si compententele. Training-ul este o afacere de viitor deoarece este privit drept o specialitate de care este nevoie constant.
 
Cursuri de Public Speaking. Ramanem in acelasi domeniu si vorbim despre o afacere cautata pentru o multime de specializari. Cursurile de Public Speaking sunt cerute de catre un public variat, de la antreprenori, la seminaristi, formatori sau traineri deja specializati. Este o afacere pe care o poti incepe pe cont propriu, ca si freelancer.
 
Organizator petreceri. Poti alege dintre petreceri pentru copii, petreceri de nunta, botez sau alte evenimente. Tot mai multi oameni apeleaza la profesionisti pentru a fi siguri ca niciun detaliu nu va fi uitat. Un organizator de petrecere trebuie sa tina cont de fiecare dorinta a clientului si sa transforme momentul intr-unul nemaipomenit. Este o idee profiabila de afacere mica deoarece nu necesita investitii solide. 
 
Firma de catering pentru vegetarieni/vegani. Sunt tot mai multi oameni care se orienteaza catre acest stil de viata si le este tot mai greu sa isi pregateasca meniul din lipsa de timp ori inspiratie. De cele mai multe ori, ei se orienteaza catre firmele care livreaza mancare. Un restaurant sau doar o locatie care sa functioneze drept firma de catering ar fi de mare ajutor oamenilor care investesc in sanatate. Este o zona de interes pentru ei, o idee de afacere de viitor deoarece acest segment este intr-o continua dezvoltare.
 
Consultanta SEO. Un factor esential pentru dezvoltarea unei afaceri online. O afacere va creste mult mai usor in vizibilitate cu ajutorul serviciilor SEO pe care profesionistii le ofera. Consultanta SEO este o afacere pe termen lung deoarece va avea ca termen de viata cat timp vor exista site-urile si mediul online, iar acest lucru nu pare sa se termine vreodata.
 
Agentie de turism. Unproiect mare, dar de interes pentru majoritatea oamenilor care calatoresc. O agentie de turism are nevoie de investitii mari la inceput pentru a intra pe piata, insa are succesul rezervat pe termen lung datorita cautarilor masive. Este o afacere recomandata persoanelor cu experienta in turism deoarece acest aspect poate face diferenta dintre o afacere profitabila pe termen lung si una trecatoare.
 
Firma de consultanta in HR. Intr-o companie se pune tot mai mult accent pe HR, respectiv managementul resurselor umane. Este nevoie de adevarate strategii de resurse umane, dar si de o planificare si o organizare strategica In domeniu. Tocmai din acest motiv, se fac tot mai multe specializari in domeniu tocmai pentru a creste calitatea. O firma de consultanta in HR ar putea fi afacerea anului 2019, indiferent daca esti doar freelancer in domeniu si oferi servicii de consultanta  companiilor care au nevoie.
 


Tags: afaceri 2019afaceri profitabileidei de afaceriafaceri pentru antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.54 din 5 - 50 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]