Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri pe care le poti incepe chiar azi

de Idei de afaceri 06 Iul. 2023 7354
7 idei de afaceri pe care le poti incepe chiar azi
4.41 din 48 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Unii oameni vor doar sa faca un ban in plus fara a se angaja in alta parte, asadar ne-am gandit la ei si am gasit aceste 7 idei de afaceri pe care le poti incepe chiar azi.

Sa pornim! 
 

Incheie un contract cu o firma de ridesharing
 

Uber, Taxify, Lyft sau eGo sunt toate potentiale afaceri destul de bune pe langa locul de munca actual, daca ai permis si masina. Veniturile obtinute pot fi destul de consistente, daca petreci minimum 3-4 ore in fiecare zi in trafic. Sunt soferi care raman cu un net lunar de peste 4500 lei, insa tu poti acest lucru la o scara mai mici si sa investesti mai putin timp intr-o astfel de initiativa.

Sondaje
 

Incep campaniile electorale. Vor fi doi ani aglomerati. Totodata, vor fi si multe oportunitati de a face un ban in plus. Inscri-te la firmele care efectueaza sondaje si le poti realiza in timpul tau liber pentru a obtine banii pe care ti-i doresti. 
 
In Romania avem urmatoarele companii de cercetare de piata: CCSB (Compania de Cercetare Sociologica si Branding), CSCI, CSOP, CSS Avangarde, CURS, ISRA Center, Daedalus Millward Brown, GfK Romania, IMAS, INSOMAR, IRES (Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie), IRSOP, Mercury Research, iSense Solutions, Metro Media Transilvania, Reveal Marketing Research, SORMA (Societatea Romana de Marketing si Cercetarea Opiniei Publice), MKOR Consulting, Izibiz Consulting.
 
Daca esti activ din punct de vedere politic, atunci ar fi bine sa nu tii cont de ce afinitati are fiecare firma in parte. Nu uita! Banii sunt ceea ce te intereseaza!
 

Inspectarea caselor sau/si a masinilor inainte de a fi cumparate
 

Piata nu este foarte dezvoltata in acest sens in tara noastra, asa ca va trebui sa iti alegi o forma juridica prin care sa incasezi banii de la clientii tai.
 
Lucrurile pe care trebuie sa le faci sunt destul de simple:
  • verifici casa/masina sa se afle intr-o stare buna de functionare
  • verifici toate actele disponibile
  • te asiguri ca nu exista nicio datorie pe care ar trebui sa o achite viitorul proprietar
  • realizezi recomandarea ta finala pentru client.
 
E o afacere cu potential destul de bun in Romania. Pe termen lung, ar putea chiar sa iti inlocuiasca permanent locul de munca.

Afla cum poti face bani din vanzarile pe Amazon cu ajutorul ghidului nostru. Profita acum de reduceri cu pana la 80% si transport gratuit...click AICI pentru detalii si comenzi<<


 

Asistent virtual
 

E o afacere care poate fi pusa pe picioare cu usurinta. Daca esti o persoana descurcareata, atunci iti poti oferi serviciile companiilor care au nevoie de asistenta pe termen scurt intr-o anumita problema. 
 

Consultanta privind securitatea online
 

Chiar daca iti vine sa crezi sau nu, exista numeroase companii mici care nu isi permit sa investeasca foarte mult in securizarea sistemelor IT. Aici poti interveni tu. Realizaza o strategie prin care sa le arati ca pot sa se simta in siguranta si pe bani mai putini, ofera-le solutia si, daca poti, implementeaz-o. Vei putea obtine un venit destul de bun.

Gateste
 

Poti sa iti deschizi o taraba draguta cu produse proaspete intr-un loc in care trec mai multi oameni si sa iti promovezi produsele. Cu siguranta va fi cineva impresionat de gusturile pe care tu le pui la dispozitie si te va recomanda mai departe. Asigura-te, insa, ca ceea ce vinzi e mai bun ca lucrurile pe care le poti gasi in magazin.
 

Amazon
 

Oamenii cauta lucrurile de care au nevoie online, apoi se hotarasc daca trebuie sa mearga in magazin. Opreste-i cu magazinul tau online pe Amazon si ia-le banii! Iata cum poti face profit de peste 3000 de dolari pe luna! 



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: idei de afaceriamazonasistent virtual

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.41 din 5 - 48 voturi.

Articole conexe

Facilitatile oferite de Amazon. Algoritmii de recomandari

de Idei de afaceri
14 Iul 2023
Avand in vedere una din valorile primordiale fondatorului si directorului Jeff Bezos, clientul se afla in centrul intregii afaceri. In acest sens,...

Promovarea afacerii. Trucuri si sfaturi pentru vanzarile pe Amazon

de Idei de afaceri
19 Iul 2022
Amazon.com este cel mai mare magazin de comert electronic din lume. Aici se poate gasi cea mai mare concurenta posibila. Deoarece rareori se gaseste...

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]