Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 idei de afaceri care iti aduc un venit in plus

de Florin Amariei 18 Iun. 2021 17354
4.23 din 120 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca esti in cautare de idei de afaceri care sa te ajute sa obtii un venit in plus, atunci iti recomandam aceste 8 propuneri la care noi ne-am gandit si credem ca pot functiona in Romania.

O afacere nu inseamna neaparat a renunta la ceea ce faci in prezent. Fie ca esti angajat full-time sau iti obtii veniturile din activitati de creatie, e bine sa retinem ca oricand poti sa faci mai multe pentru mai multi bani. Timpul este o resursa limitata, insa administrata corect poate fi un adevarat aliat!
 
Iata cele 8 idei de afaceri care iti aduc un venit in plus!
 
1. Cosmetica auto
Ai atentia indreptata inspre curatenie si iti place sa vezi cum soarele scoate in evidenta cele mai bune parti ale unei masini? Ofera-te sa ajuti oamenii sa aiba masini frumoasa, curate pentru o perioada indelungata si da-le sansa de a obtine servicii mai bune la un pret mai mic fata de ce ofera piata. Vei atrage imediat oameni inspre business-ul tau si iti vei putea face programarile cum doresti, dupa ce multumesti o serie de clienti. 
 
Vei fi nevoit sa faci cateva investitii minime in cateva produse de curatenie de calitate, insa rasplata va veni cu siguranta. Daca observi ca nu mai faci fata cererilor, atunci te poti chiar si extinde!
 
2. Inchiriere camera in propriul apartament
Da, e o afacere. Iti aduce un venit in plus si te ajuta sa scazi mult din cheltuielile lunare. Daca poti sa renunti la putin din confortul tau personal, atunci vei avea mai multi la final de luna prin simplul fapt ca ii permiti unei alte persoane sa locuiasca cu tine. Este o metoda usoara si sigura de a obtine un venit lunar decent, pe langa ceea ce faci deja!
 
Asigura-te ca persoana respectiva are propriul spatiu si ca lucrurile tale sunt tot timpul in siguranta.
 
3. Blog
Scrii? Calatoresti? Visezi? Vezi multe lucruri zilnic sau esti martor la intamplari importante? Fa-ti propriul loc de comunicare online! Aduna-ti gandurile, opiniile, imaginile, pozele din vacanta si videoclipurile. Pune-le acolo si interactioneaza cu audienta ta. 
 
In timp, vei putea obtine venituri suficient de bune din publicitate sau afiliere.
 
4. Prajiturile personalizate
Cati oameni nu-si doresc sa faca tot felul de chestii interesante in bucatarie, dar nu au timp? Ofera-le aceasta sansa! Realizeaza-le tu dorinta in materie de prajituri personalizate. Poti face asta prin comanda telefonica sau printr-un formular disponibil pe un site. Oricum ar fi, vei avea nevoie de o pagina de Facebook. Oamenii trebuie sa iti vada creatiile pentru a prinde incredere in ceea ce esti tu capabil/a sa livrezi.
 
In rest, investitiile sunt mici si vei avea nevoie doar de propriile tale abilitati pentru a crea ceva gustos si aratos.
 
5. Ingrjitor de animale de companie
Timpul este din ce in ce mai putin pentru cei care lucreaza, primesc un salariu bun si au responsabilitati multiple. Se intampla, adesea, ca acesti oameni sa fie si iubitori de animale. Din dorinta de a le oferi o ingrijire cat mai buna, acestia apeleaza la serviciile profesionistilor pentru a-i plimba, duce la tuns sau hrani. Poti face tu asta! E suficient sa iti pui la punct o pagina de Facebook si sa incepi sa strangi clienti multumiti.
 
Atentie, insa, la tarif! Verifica piata si incearca sa te incadrezi sub valorile celor care deja sunt prezenti in acest domeniu.
 
6. Expert retele de socializare (SME)
Orice firma, oricat de mica ar fi, are nevoie de expunere pe retelele de socializare. Daca stii destul de bine cum sa obtii maximum de audienta fara buget pentru publicitate si ai idee macar cum sa segmentezi o audienta, incearca sa iti oferi aceste abilitati pentru bani! 
 
Demonstreaza ca esti bun/buna printr-o pagina de Facebook sau un site in care sa iti prezinti realizarile si opiniile pe care le au cei care au obtinut deja serviciile tale. Nu iti va lua mult timp si reprezinta o modalitate simpla de a obtine un venit in plus.
 
7. Planificator de nunti
Oamenii vor ca nunta sa fie un eveniment de neuitat, chiar daca se despart si dupa o luna. Asa e in viata si asa-i la noi. Daca ai fost pana acum la nunti si ai cheltuit suficienti bani pe astfel de evenimente, ar fi cazul sa si faci bani din asta. 
 
Descopera metodele prin care sa te promovezi eficient si incepe sa oferi consultanta!
 
8. Babysitter cunoscator de prim ajutor, Heimlich si FAST
Parintii vor ca dadacele sa stie ce e de facut in caz de urgenta. Daca stii sa acorzi primul ajutor, stii metoda Heimlich si ai idee cum arata primele semne ale unui atac vascular cerebral, deja ai un avantaj fata de cei prezenti deja in piata. Mai ai, bineinteles, nevoie de rabdare!
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afacerivenit in plusidei de afaceri cu bani putiniafaceri investitii minime

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.23 din 5 - 120 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]