Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 idei de afaceri potrivite pentru Romania anului 2020

de Florin Amariei 11 Feb. 2020 11706
4.13 din 108 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa pornesti o afacere care sa aiba succes din prima, atunci iti recomandam sa alegi una din aceste 8 idei pe care le-am pregatit pentru tine. Anul 2020 vine cu multe schimbari in comportamentul consumatorilor, asadar ar fi bine sa privesti in ansamblu.

Din ce in ce mai multe produse si servicii invadeaza piata, iar clientii aleg tot timpul ce e mai avantajos. Vorbim aici, desigur, despre marea majoritatea a celor care cumpara. Ideile de mai jos nu sunt gandite pentru cei care cheltuie un salariu minim pe economie la o cina in oras.
 
Asadar, sa pornim!
 
1. Statie de incarcare pentru masini electrice
Da, nu sunt inca atat de multe in tara noastra. Situatia acesta ne releva, insa, o oportunitate clara: te vei putea numara printre primii care isi creeaza un renume in aceasta situatie. Odata ce reusesti sa iti stabilesti un renume, oamenii vor veni cu mai multa usurinta la tine pentru a plati pentru electricitate.
 
Evident, trebuie sa ai bani pentru o astfel de investitie. O statie de incarcare rapida costa si nu poti sa o intretii cu un singur angajat. Vei avea nevoie de cel putin sase oameni care sa lucreze in ture, intrucat timpul de incarcare mult mai mare pentru o masina electrica inseamna ca acestia vor dori sa petreaca timp in unitatea ta. Trebuie sa le oferi sansa de a consuma bauturi, mancare si alte lucruri pentru a se relaxa. Asta, insa, inseamna ca vei avea mai multi clienti care vor cheltui bani si pe altceva decat curent.
 
Va trebui, totodata, sa iti pui la punct si o aplicatie care sa le arate clientilor incarcarea in timp real. O vei putea folosi pentru a le spune unde se afla alte puncte de incarcare de-ale tale si cum pot ajunge acolo, ce pot servi si ce pot comanda.
 
E adevarat ca investitia este destul de mare, insa vei obtine un ROI foarte bun.
 
2. Imprimante 3D
Puteti realiza obiecte unice pe piata din Romania utilizand imprimante 3D. Aceasta este o idee de afacere care se preteaza pentru crearea de produse personalizate.
 
In plus, acestea sunt extrem de utile in domeniul medical. O singura piesa pentru un aparat poate fi destul de costisitoare pentru clienti, in timp ce tu o poti realiza intr-un timp scurt si vei raspunde astfel necesitatilor.
 
3. Big data
Comertul cu informatii si baze de date incepe sa prinda contur, iar firmele sunt tot mai interesate de a-si cunoaste din ce in ce mai bine clientii sau posibilii clienti. Cea mai mare provocare este reprezentata de a imbina matematica, statistica, informatica si creativitate pentru a maximiza eficienta cu care acestea sunt utilizate de catre firme.
 
4. Fotografie
Daca esti pasionat de fotografie, poti crea un studio foto pe care sa il inchiriezi altor fotografi si sa il utilizezi pentru propriile proiecte.
 
5. Plimbare caini
Tot din dragostea pentru animale va puteti apuca de aceasta idee de afacere. Exista multi oameni care nu au timp sa isi plimbe caini, motiv pentru care nu ofera un mediu propice animalelor de companie. Puteti lua contactul cu detinatorii de caini si sa ii plimbati prin parc atunci cand aveti timp.
 
6. Magazin online
O parte importanta din viata noastra s-a mutat practic pe Internet, de o maniera pe care nimeni nu o anticipa in urma cu doar 10 ani, dar care ne-a schimbat din temelii modul in care ne informam, socializam sau ne facem cumparaturile. Piata e acum pe Internet.
 
CD-ul Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online constituie un instrument vital pentru succesul afacerii tale si iti recomandam cu toata caldura sa il folosesti drept ghid. Avantajul tau major este ca astfel vei evita astfel greseli costisitoare, de manual, pe care majoritatea celor aflati la inceput se incapataneaza sa le faca. 
 
Trebuie permenent sa ai in vedere ca succesul unui magazin online se masoara in conversii, respectiv vanzari. Pentru aceasta asigura-te ca le creezi utilizatorilor tai o experienta placuta de navigare si ca ii indrumi sa parcurga rapid si simplu toti pasii necesari unei achizitii online. CD-ul Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online iti arata cum sa faci aceste lucruri rapid si in mod profesionist!
 
7. Blogging
Tot din pasiunea pentru scris puteti incepe redactarea de articole pe teme ce tin de viata dumneavoastra sau societate. Astel puteti deveni un influencer si sa va monetizati blogul prin reclame platite, articole platite, afiliere si altele.
 
8. Paza si supraveghere video
In piramida lui Maslow, securitatea individului reprezinta o nevoie primara. De la aceasta nevoie puteti construi o afacere si sa inovati cu cateva idei in plus fata de competitor pentru a va acapara mai mult din piata.
 
Succes! 
 
Nu uita de planul de afaceri!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriromania2020afaceri 2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 108 voturi.

Articole conexe

Piata de investitii imobiliare din Romania si-a dublat tranzactiile

de Bianca Tila
08 Iun 2023
Investitiile imobiliare din Romania au incheiat primul trimestru cu 120 milioane de euro. Fata de primele trei luni ale anului 2022, rezultatul de...

Companiile din Romania planifica adoptarea cloud

de Bianca Tila
29 Mai 2023
Majoritatea companiilor din Romania planifica adoptarea cloud, in urmatorii doi ani. Aproximativ trei sferturi dintre companii au initiat...

Investitiile pe piata imobiliara din Romania au crescut cu 39%

de Bianca Tila
24 Apr 2023
In Romania, investitiile pe piata imobiliara au depasit 1,26 miliarde de euro, anul trecut. Acest fapt subliniaza un avans de 39% comparativ cu anul...

ACEA: Piata auto din Romania a afisat cea mai mare crestere din Europa

de Bianca Tila
21 Mar 2023
Vanzarile de autoturisme in Europa au inregistrat cresteri si in luna februarie, pentru a saptea luna la rand. Piata auto din tara a avut cel mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]