Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 avantaje in detinerea unui magazin online personal!

de Adela Simonescu 28 Mai. 2012 4733
4.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un magazin online personal poate deveni cea mai profitabila si atractiva idee de afaceri. Luam in considerare faptul ca discutam despre o activitate care, in multe cazuri, poate fi desfasurata de la domiciliu, cu sume moderate de bani si cu angajati putini sau chiar deloc.

Iata si cele mai importante 9 avantaje pentru un posesor de magazin online:

1. Metoda cea mai putin costisitoare de promovare. Se evita, astfel, cheltuielile legate de chirie, intretinere si cele legate de depozitare. De asemenea, nu mai platiti o armata intreaga de vanzatori. Sediul firmei poate fi chiar la dumeavostra acasa. Aveti nevoie doar de aparatura necesara si de programul care va permite sa vindeti prin Internet.

2. Modalitatea cea mai avantajoasa de a afisa ofertele dumneavoastra non-stop. Magazinele virtuale nu se inchid niciodata. Acest serviciu este la dispozitia clientului 24 de ore din 24. Avantajul este evident: ganditi-va la timpul limitat pe care il aveti la dispozitie pentru a face cumparaturile. Magazinele virtuale pot fi vizitate chiar si dupa inchiderea programului dvs. de lucru, iar produsele pe care le cautati vor fi gasite mult mai usor cu ajutorul motoarelor de cautare.

3. Posibilitatea de a ajunge rapid la segmentul de piata dorit. De multe ori clientii se sperie de bunavointa exagerata a unei vanzatoare. Sunt oameni si oameni. Unii mai indrazneti, altii mai timizi. Cei timizi vor sa fie lasati in pace, sa studieze indelung marfa. Sunt mai nehotarati, comanda ceva si vor sa renunte, dar le este rusine de cei din jur. Magazinul virtual ii ofera o mare intimitate clientului si, in plus, daca acesta doreste sa renunte la unul dintre produsele comandate, un simplu clic de mouse rezolva elegant situatia.

4. Procedeul cel mai eficient de a penetra piete noi (cu conditia ca site-ul sa fie bine optimizat). Internetul nu tine cont de granite. Daca veti avea versiuni in engleza, franceza, germana, italiana si spaniola ale magazinului virtual pe care il promovati, clientii pot fi din toata lumea.

5. Usurinta mare in mentinerea la zi a ofertei de produse. Programul creat pentru magazine online va permite, fara a avea cunostinte speciale de administrare, sa introduceti oricand ofertele sau produsele dorite.

6. Posibilitatea de a incasa banii tot electronic (prin card sau sms). Utilizarea la scara larga, pe viitor, a banilor virtuali va duce la o incredere sporita din partea utilizatorilor, uneori speriati de diversii „prieteni” (din fericire in numar foarte mic) care le „cloneaza” cartile de credit.

7. Mijlocul de a realiza statistici privind vanzarile, stocurile, numarul de vizitatori (cu ajutorul Google Analitycs, Trafic etc.).

8. Posibilitatea de a consolida imaginea firmei, a marcii, a produselor sau a serviciilor dumneavoastra pe piata.

9. Avantajul de a genera venituri din publicitate in momentul in care site-ul are un trafic ridicat si reprezinta deja o platforma virtuala valoroasa.


>>>Pentru mai multe detalii referitoare la demararea si conducerea unei afaceri online profitabile, consultati ghidul "Magazin online".


Tags: magazin onlineafaceri onlinemagain online personal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

3 idei de afaceri online profitabile in 2018

de Florin Amariei
18 Sep 2018
Te-ai gandit sa incepi un proiect personal anul acesta, insa n-ai stiut ce sa alegi? Noi iti oferim 3 idei de afaceri online profitabile care pot fi...

Afaceri online de 450.000 de euro pe an din pasiune pentru sporturile de iarna

de Idei de afaceri
04 Ian 2016
In 2008, doi studenti de la Politehnica, pasionati de sporturile de iarna, cautand online echipamente profesionale la preturi avantajoase, au gasit,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]