Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acvacultura poate fi domeniul in care poti reusi in afaceri

67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca iti plac pestii, afla ca iti poti deschide propria crescatorie de pesti ornamentali. Acesti pesti sunt tinuti in acvariu pentru placerea pur estetica a clientului. Chiar si pestii din acvariu pot fi considerati un fel de "animale de companie", pentru ca trebuie hraniti, trebuie sa le schimbi apa din acvariu, trebuie sa filtrezi apa etc.

 
In randurile de mai jos sunt cateva sfaturi despre cum sa cresti pesti ornamentali, ce specii poti creste pentru inceput si ce echipamente pentru acvariu iti sunt necesare pentru a asigura confortul micilor prieteni.
 
Aceasta practica se numeste acvacultura si presupune vanzarea speciilor altor impatimiti ai acvariilor cu pesti multicolori. Exista sute de specii de pesti, dar exemplarele cele mai vanate de pe piata sunt acelea care fac furori prin zona in care locuiesti. Pe piata acvaculturii americane, de exemplu, cele mai cautate specii sunt: pestii curcubeu sau pestii coada-de-sabie.
 
Daca esti inca la inceput de drum, incepe sa cresti specii care nu costa mult si care se cresc usor, mai ales acei pesti care se nasc vii. Apoi, dupa ce vei invata cate ceva despre universul pestilor si despre conditiile optime pentru a creste si inmulti pesti, ai putea incerca sa te ocupi si de ouale acestora. Este recomandabil sa te concentrezi pe un singur tip de peste pana te vei obisnui. Iti poti deschide crescatoria de pesti ocupandu-te de imperecherea exemplarelor, ca apoi sa vinzi puii altor crescatori de pesti.
 
Un element pe care trebuie sa il iei in calcul este spatiul in care iti vei desfasura afacerea. O poti face si din propria ta locuinta, daca ai suficient spatiu disponibil. Acvariul poate fi din fibra de sticla sau din plastic dur. Vei avea nevoie si de un filtru care sa purifice apa, pentru a elimina astfel clorul, precum si de un aparat care sa mentina apa la temperatura camerei.
 
Va trebui sa te ocupi de hrana pestilor, de sanatatea acestora, de luminile speciale amenajate in acvariu si de decorul acvariului. Gandeste-te ca va trebui sa montezi aceste accesorii fiecarui acvariu in parte, pentru ca toti pestii au nevoie de ele. Hrana pentru pesti se gaseste in orice magazin specializat.
 
O asemenea afacere poate sa iti para usor plictisitoare, dar odata ce vei putea vinde pesti, ca apoi sa cumperi diverse alte exemplare, profitul te va ajuta sa iti schimbi parerea. De asemenea, poti da sfaturi clientilor despre cum sa isi ingrijeasca pestii.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceripestiafaceri pestiacvaculturapesti ornamentalicrestere pestiacvariumagazin animale

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]