Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere banoasa - Cutii decorative pentru depozitare

de Maria Nicutar 27 Iun. 2011 9622
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fata de alte afaceri, aceasta este una simpla, cu investitii mai mici si cu un program de lucru mai flexibil. Multe persoane au constientizat nevoia de spatiu in cadrul locuintelor sau spatiilor de lucru si avantajul oferit de cutiile de depozitare care organizeaza si elibereaza loc atat de necesar.

Afacerea se demareaza usor. Va trebui sa achizitionati materialele din care va veti confectiona cutiile. Alegeti un furnizor care sa prezinte oferte avantajoase din punct de vedere al calitatii produselor comercializate si a preturilor practicate.

Daca detineti capital mai solid si spatiu mai intins de depozitare puteti sa recurgeti la cumpararea de stocuri mari de produse de pe site-urile cu aprovizionare din afara. Spre exemple, Alibaba.com ofera contacte interesante cu oferte foarte avantajoase. Dezavantajul pe care aceasta solutie vi-l prezinta este cantitatea mare pe care trebuie sa o comandati la o singura tura.

Dupa ce v-ati cumparat produsele necesare este timpul sa treceti la treaba. Inarmati-va cu rabdare si entuziasm si incepeti sa creati opere originale si functionale. Clientii isi doresc aspect dar si trainicie in ceea ce priveste un sistem de depozitare achizitionat. Cartonul sau orice alt material alegeti pentru confectionarea cutiilor trebuie sa fie durabil.

Alegeti produse de decoratiuni pentru cutii. Aspectul lor este un alt element care va va inclina balanta vanzarilor in favoarea dvs daca veti reusi sa imbinati elemente intr-un mod cat mai atractiv. Puteti utiliza carton sau metal, plastic sau chiar material textil pentru confectionarea cutiilor.

Noile tendinte arata o preferinta pentru materialele textile care imbraca cutiile de depozitare, aplicatiile de manere din material plastic sau textil, panglici, margele si multe altele.

Va trebui sa va promovati aceste produse catre cat mai multe persoane pentru a va amortiza investitiile. Incercati sa stabiliti contracte de vanzare catre firme mari care sa mentina comenzi frecvente si regulate. Un website va poate ajuta sa va faceti o baza stabila de clienti si sa va creati un nume in acest domeniu.




Tags: afacere cutii depozitareafacere cutii decorative

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]