Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere cu flori in ghiveci. De cati bani este nevoie?

de Idei de afaceri 25 Oct. 2022 855
Afacere cu flori in ghiveci. De cati bani este nevoie?
4.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avand in vedere investitia intr-o afacere cu flori in ghiveci, scopul este satisfacerea necesitatilor populatiei cu produse decorative. Activitatea firmei trebuie sa se axeze pe cresterea si comercializarea florilor. Florile vor fi crescute atent si vandute sub cea mai buna calitate clientilor pasionati de ingrijirea lor sau celor ce le cumpara pentru anumite ocazii.

Afla cum sa pui bazele unei afaceri cu flori in ghiveci din ghidul practic "Afacere la cheie cu flori in ghiveci" ...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
Piata potentiala este reprezentata de persoane de toate varstele, incepand cu copiii de la 7 ani pana la oamenii in varsta. Totusi, piata-tinta o constituie persoanele cu varsta intre 15 si 40 de ani. Conform studiilor intreprinse, piata pe care se va activa afacerea este o piata in crestere, caracterizata printr-o cerere puternica pentru astfel de produse. 
 
Avantajul competitiv il constituie raportul calitate-pret, rapiditatea de servire si varietatea produselor si a serviciilor.
 
Propunerea de afacere consta in cultivarea plantelor in propriul solar dotat cu echipament complet, plante care vor fi vandute mai tarziu sub forma de rasaduri, flori mature in ghiveci, buchete de diferite dimensiuni, diverse modele de decoratiuni.
 
Preturile stabilite trebuie sa fie in general accesibile pentru toti clientii, tinand cont de caracteristicile fiecarei plante si efortul depus in finalizarea serviciului. Produsul trebuie sa fie orientat spre satisfacerea nevoilor de zi cu zi, dar si a ocaziilor speciale.
 
Florile cultivate vor avea aspecte diferite si specifice. Aceste aspecte se vor datora semintelor de foarte buna calitate, dar si solului fertil, de obicei neutilizate de alti producatori de flori.

Afla cum sa pui bazele unei afaceri cu flori in ghiveci din ghidul practic "Afacere la cheie cu flori in ghiveci" ...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
Formele in care se vor vinde florile sunt destul de variate, pornind de la cea mai simpla pana la unele forme mult mai complexe, astfel:
 
- fire, lastare; bulbi
 
- rasaduri puse in cutii simple/de unica folosinta
 
- flori mature in ghivece simple sau ghivece ornamentale
 
- arbusti tineri, in ghivece simple sau ornamentale
 
- buchete de flori de diferite marimi si aspecte: trandafiri, flori de camp, flori asortate  etc.
 
- decoratiuni florale pentru ocazii speciale: logodna, nunti, botezuri, zile de nastere,  sarbatori; 1/8 martie, majorate, onomastica


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: flori in ghiveciafacere cu floriinvestitia initiala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]