Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere de acasa - cum sa o dezvolti in 5 pasi

de Camelia Diaconu 25 Sep. 2019 8485
4.63 din 34 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O afacere inceputa de acasa, pentru care sa nu platesti chirie si angajati pare modul ideal de afacere prin care sa obtii profit. De fapt, in realitate este una dintre afacerile cel mai greu de gestionat, indiferent de domeniul pe care l-ai ales. Iata ce ce si ce trebuie sa faci pentru a-ti dezvolta cu succes propria afacere!

Cum iti dezvolti o afacere de acasa
 

Pentru antreprenorii care nu isi mai doresc sa lucreze pentru altcineva si sunt de parerea ca se pot descurca singuri intr-un business, nu este deloc usor sa o ia de la zero.  Afacerile incepute de acasa pot avea succes, mai ales ca existe o serie de exemple deja bine cunoscute. Pentru acest tip de afacere nu au nevoie de plati prea multe facute catre extern, nu chirie si momentan nici angajati. Insa, in momentul in care incepi sa livrezi, iar telefoanele incep sa sune, totul se complica. Bineinteles ca nimic nu este imposibil de reparat, asa ca iti recomandam cateva idei care sa te ajute sa te dezvolti.
 
Alege-ti un produs si promoveaza-l bine. Daca iti doresti sa cresti intr-o afacere mica pe care o incepi de acasa, atunci asigura-te ca incepi cu un produs si faci tot ce trebuie pentru el. Il promovezi suficient de bine incat sa ajunga pe toate canalele si mergi catre toate directiile care iti sunt impuse. Oricat ar fi de mica, o afacere are potential daca stii cum sa o dezvolti. Chiar daca vei fi tentat sa cumperi si sa promovezi cat mai multe, nu risca prea mult de la inceput. Alege produsul care te reprezinta si cu ajutorul caruia vei reusi sa cresti.
 
Extinde-ti serviciile. Dupa ce produsul tau a intrat pe piata, iar lucrurile se desfasoara intr-o linie ascendenta, asigura-te ca esti mereu cu un pas inainte. Clientii care ti-au oferit incredere asteapta si alte produse, asa ca nu pierde ocazia sa iti diversifici linia de produse. In felul acesta, le vei oferi mereu clientilor o arie mai mare de selectie.
 
Gaseste modalitati prin care sa cresti. O afacere trebuie dezvoltata constant. Si chiar daca ai spune ca este mai greu sa iti gasesti clienti noi, de fapt este greu sa ii pastrezi pe cei vechi. Clientii fideli trebuie sa simta multumire, asa ca, ocazional, gandeste-te sa aplici diferite modalitati prin care sa ii fidelizezi, dar si sa iti cresti vanzarile. Spre exemplu, daca costul de productie este relativ mic pentru doua produse, atunci ofera-le mici cadouri: “doua produse la pret de unul”. Incearca sa ii fidelizezi pentru a te asigura ca ii pastrezi pe termen lung.
 
Aliaza-te cu o alta afacere. Poti sa iti promovezi mai usor business-ul in momentul in care il unesti cu unul deja bine cunoscut, o industrie inrudita, dar nu concurenta cu tine. Gaseste un local care ar fi de accord sa iti vanda produsele, spre exemplu daca comercializezi uleiuri de relaxare, un centru spa sau un salon de masaj ar putea fi sursele potrivite pentru cresterea afacerii tale.
 
Fa-ti un site bine pus la punct.  Acum, cand totul se desfasoara online, este extrem de important sa pui la dispozitia consumatorilor toate informatiile pe internet. Fa-ti un site cat mai explicit, usor de manevrat pentru clientii de toate varstele si atrage-ti consumatorii. Promoveaza-l cat mai bine online, pentru a atrage un public variat si pentru a-ti face cunoscut brandul.


Tags: afacere de acasacum incepi o afacere de acasadezvoltare afacere de acasaidei de afaceri de acasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.63 din 5 - 34 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]