Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere de succes - Salon de bronzare organica (solar organic)

de Ilinca Dobrescu 28 Iun. 2011 7919
4.81 din 18 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai la moda, bronzul artificial, deschide numeroase oportunitati de afaceri ieftine pentru intreprinzatorii romani care isi deschid saloane de bronzare in cautarea de castiguri mari. Tendintele organice din alte domenii si-au facut aparitia si in cadrul procedeelor de bronzare si se dovedesc extrem de avantajoase pentru o afacere de succes in schimbul unor investitii profitabile.

Deshiderea unui salon de bronzare organica presupune existenta unui capital destul de mare in functie de marimea si complexitatea acestuia, de locatia in care va fi amplasat si de serviciile anexe puse la dispozitia clientilor.

Un salon de bronzare trebuie sa fie amplasat intr-o locatie centrala sau in cadrul unui cartier de lux. Va trebui, in vederea castigarii de profit, sa va bazati foarte mult pe clientii ocazionali. De aceea, este esential sa investiti capital solid in achizitionarea sau in inchirierea unui spatiu ales strategic pentru castiguri cat mai mari. Puteti sa alegeti o locatie in cadrul unui mall si in zone aglomerate fara competitie puternica.

Marimea spatiului difera in functie de complexitatea dorita a salonului de bronzare. Daca doriti sa puneti la dispozitia clientilor si alte servicii cosmetice veti avea nevoie de mai multe incaperi si de echipament adecvat fiecarei operatiuni. De asemenea, luati in calcul faptul ca va trebui sa alocati spatiu important pentru receptie.

O alta sursa de cheltuieli o va reprezenta achizitionarea de echipament. Exista numeroase lotiuni organice care aduc cu ele foarte multe beneficii pentru sanatatea clientilor in comparatie cu vechile lotiuni folosite in saloanele de bronzare. Alegeti-va cu grija furnizorii si asigurati-va ca produsele detin certificate.

Ambianta salonului de bronzare este o coordonata foarte importanta pentru o afacere de succes si necesita implicarea unui profesionist cu un puternic simt estetic si cu experienta in domeniul decoratiunilor interioare.

Angajatii sunt un alt punct de interes pentru antreprenori. Trebuie sa recrutati personal profesionist, cu experienta in domeniul in care activeaza si cu o puternica orientare catre client.

Promovarea serviciilor oferite se face, in mod indiscutabil, prin intermediul website-ului dedicat acestei afaceri si cu ajutorul brosurilor, fliere-lor, cartilor postale samd. Nu uitati ca punctele majore care va vor ajuta sa castigati clienti vor fi cele de calitate a serviciilor oferite si abilitatea de a va face vizibila afacerea.




Tags: salon de bronzare organicasolar organicsalon bronzatbronz organic

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.81 din 5 - 18 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]