Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere profitabila de familie. Cultiva lavanda, catina, iasomie din care fac produse cosmetice

de Idei de afaceri 21 Oct. 2014 4358
3.67 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O familie din Constanta realizeaza produse cosmetice folosind ingrediente obtinute din culturile proprii de plante, precum lavanda, catina, galbenele, iasomie, nalba, toporasi si chiar ghiocei.

"Ma numesc Elena Oancea si sunt estetician, chimist, mama si bunica!", scrie aceasta pe site-ul firmei. "Gama de cosmetice naturale, profesionale pe care am creat-o, denumita Careless Beauty, contine peste 40 de plante si fructe, materie prima ce reprezinta natura vie din toate anotimpurile.

Detinem in cultura proprie catina, iasomie, tuberoze, lavanda, nalba, galbenele, maces, roinita, ghiocei, toporasi, crin si salvie. Parte din eforturile mele au dat roade si am reusit sa castig increderea oamenilor si prin serviciile asigurate de Careless Beauty. "

Toti cei noua membri ai familiei Oancea realizeaza intregul lant de obtinere a cosmeticelor, obtinand anual cateva mii de produse care au preturi cuprinse intre 63 si 120 de lei.

Produsele cosmetice de nisa sunt realizate manual, fara aparatura, si sunt destinate, in mare parte unor tratamente, masti de gomaj sau lotiuni tonice folosite deja in mai multe centre estetice din tara.  

Ingredientele necesare obtinerii produselor sunt cultivate pe opt hectare de teren, patru in Constanta si patru in zona Nehoiu.
De profesie chimist, Elena Oancea este cea care a infiintat productia de dermato-cosmetice, inca din anul 1992.

„Bazele acestei afaceri au fost puse de mama mea acum mai bine de doua decenii. Cea mai mare parte a vietii ei si-a petrecut-o in zona rurala si atunci a devenit pasionata de plante. inca de cand era copil facea impreuna cu mama sa creme in casa“, a povestit Ioana Adina Oancea, de profesie farmacist-estetician, citata de zf.ro.

Asa au aparut primele masti de gomaj si lotiuni tonice, realizate dupa retete proprii, pentru ca ulterior  numarul produselor dezvoltate sa creasca pana la 32, iar brandul a fost inregistrat la OSIM.

„Astazi avem cinci game de produse pentru ten si o gama de produse corporate, in total 32 de produse pe care le vindem atat online pe site-ul propriu, cat si in cele doua cabinete proprii si in 12 din tara“, a mai spus Ioana Adina Oancea, adaugand ca firma detine si un contract cu un distribuitor si cu un cabinet de estetica din Cipru.

Sursa: zf.ro

Idei de afaceri cu produse cosmetice 100% naturale!
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacereafacere de familieafaceriafacere profitabilacosmeticecosmetice naturalecareless beautycosmeticelavanda

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]