Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere profitabila - investitie minima

de Camelia Diaconu 25 Nov. 2020 6513
4.21 din 29 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inceputul unei afaceri poate fi mai greu atunci cand in spate nu ai suficienta experienta, dar nici un buget cu care esti pregatit sa risti. Din fericire, exista o multime de idei de afaceri in care nu ai nevoie de investitii majore, tot ceea ce conteaza este curajul si pasiunea. Iti recomandam cinci idei care pot avea succes si in care ai o investite minima.

In momentul in care incepi o afacere este extrem de important sa nu te descurajezi de eventualele esecuri ori sa te dezarmezi in fata riscului. In prezent, datorita tehnologiei care este in plina dezvoltare, ne bucuram de afaceri care pot avea un real succes doar cu ajutorul internetului, fara alte investitii initiale. Iata cateva idei:
 
  • Afacere online. Am mai spus de multe ori faptul ca o afacere online poate fi calea spre succes. Ca sa intri in zona online a afacerilor nu ai nevoie nici de extra cunostinte in programare, dar nici de un buget exagerat. Daca ai o idee in care crezi, atunci tot ce trebui sa faci este sa o materializezi. Un magazin online presupune o platforma care se dedica in totalitate unui serviciu, in functie de domeniul pe care alegi sa il promovezi. Fa-ti o prioritate din ceea ce conteaza cu adevarat si gandeste-te care ar fi domeniul site-ului tau online.
 
  • O afacere cu spatii de productie. Daca ai un depozit, o hala, orice spatiu de depozitare care se intinde pe o suprafata mare de teren, atunci afla ca este sansa ta sa te imbogatesti. Depozitele sunt la mare cautare in Romania deoarece constructia lor poate fi mai costisitoare decat inchirierea lor pe termen lung. Spatiile de productie sunt o sursa de venit lunar daca alegi sa le inchiriezi sau chiar o sursa de a-ti deschide propria afacere.
 
  • Companie de renovari si mentenanta. Cine nu a avut macar o data nevoie de cativa meseriasi pentru a-si amenaja sau renova locuinta? Ei bine, daca cunosti cativa oameni priceputi la toate, atunci fa-ti propria firma de renovari si incepe sa cauti lucrari. In prezent, din pacate pe piata nu gasim foarte multi oameni buni care sa execute proiecte, iar cererea este mare avand in vedere cladiriile tot mai multe in constructie.
Afacere agricola.  Domeniul agricol va ramane intotdeauna o sursa profitabila de venit. Acum sunt la moda alimentele bio, asa ca ai face bine sa incepi o afacere agricola bio, poate chiar cu ajutorul finantarii europene. Spunem ca aceste afaceri sunt profitabile pentru ca si cererea de export este mare, produsele romanesti sunt acum o atractie pe piata internationala.
O scoala de IT. In prezent, majoritatea oamenilor isi doresc sa lucreze in IT datorita salariilor mari pe care le primesc, chiar daca sunt incepatori. Pentru ca multi dintre noi am avea nevoie de cursuri pentru a invata programarea, o scoala de programatori ar fi o solutie ideala pentru o afacere de succes. Gaseste-ti cativa profesionisti in domeniu si dezvoltati impreuna aceasta arie. Primiti bani pentru fiecare curs la care oamenii vin sa invete programare.
 


Tags: afaceri profitabileidei pentru afaceri profitabileafaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.21 din 5 - 29 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]