Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea cu produse ecologice - detergenti si sapunuri

de Maria Nicutar 27 Iun. 2011 7990
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Trendurile din domeniul ecologismului acapareaza intreaga lume. Din ce in ce mai multi oameni devin constienti de importanta utilizarii de produse care sa le sustina sanatatea si care sa protejeze mediul inconjurator. In acelasi timp se ridica numeroase afaceri care produc si furnizeaza produse ecologice si se dovedesc de mare succes.

Detergentii si sapunurile ecologice sunt produse usor de produs si chiar mai usor de vandut. De asemenea, detin si marele avantaj de a prezenta costuri reduse de productie.

Gasim, in prezent, numeroase retete de preparare a detergentilor si sapunurilor ecologice, fie ca le dorim in forma solida sau lichida. Popularitatea pe care aceste produse le-a castigat in intreaga lume da un imbold puternic celor doritori sa profite dintr-o afacere simpla si foarte banoasa.

Daca doriti sa incepeti sa produceti si sa comercializati astfel de produse trebuie sa detineti un spatiu unde sa va desfasurati activitatea. Aveti nevoie de produsele cu care veti prepara detergentii sau sapunurile si de un mediu online unde sa le promovati. O alternativa ar fi sa le comercializati catre firme mari iar dvs sa va ramana doar activitatea de a le prepara.

In compozitia acestor produse va trebui sa includeti doar ingrediente ecologice. Nu sunt agreate aromele, colorantii si conservantii artificiali si va trebui sa veniti cu un spirit creativ puternic. Cele mai puternice trenduri arata o preferinta pentru plante, nisip, flori, seminte, condimente, fructe uscate samd in productia sapunurilor. Acestea sunt cele care dau parfumul, culoarea si design-ul sapunurilor.

Aceste doua afaceri se pot dovedi profitabile daca veti detine capacitatea de a va prezenta produsele catre audiente importante. Alcatuiti o lista cu toate companiile care ar fi dispuse sa va cumpere cantitati considerabile din aceste produse. Ganditi-va la restaurante, hoteluri, spalatorii, curatatorii samd. Prezentati-le un portofoliu compex cu variante multiple de produse si de plati aferente flexibile.

Puteti sa castigati contracte importante care sa va asigure un venit stabil si foarte atragator, cu investitii mici si cu un program de lucru flexibil.




Tags: detergenti ecologicisapunuri ecologiceafacere sapun ecologic

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]