Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea cu spirulina, aurul verde al naturii

de Andrioae Ruxandra 31 Aug. 2014 12556
3.11 din 41 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Spirulina este o alga ce creste in apa dulce. Este cunoscuta pentru beneficiile pe care le aduce organismului uman, pentru ca este bogata in substante nutritive, cu un continut ridicat de proteine, minerale si betacaroten. Daca te-ai hotarat sa cresti spirulina, este important sa tii cont de bugetul de inceput al afacerii. In functie de acesta vei decide cantitatea de spirulina pe care o vei cultiva.

 
Contribuie la scaderea colesterolului si a greutatii, avand si efect antioxidant. Este un produs natural, astfel incat sunt foarte putine sanse ca efectele adverse sa existe.
Spirulina poate creste practic oriunde va avea destula lumina solara si o temperatura echilibrata (pe langa faptul ca planta trebuie udata in permanenta). 
 
Cultivarea se poate face pe o suprafata de 0,03 ha, insa tine cont de faptul ca pe aceasta portiune nu trebuie sa existe pomi care sa umbreasca cultura. Indeparteaza buruienile si mentine solul umed in permanenta. Spirulina se planteaza primavara, astfel incat sa se poata dezvolta adecvat pe timpul verii, atunci cand soarele arde puternic.
 
Este important sa cunosti proprietatile spirulinei si felul in care aceasta se dezvolta. Poti cauta clienti, respectiv cumparatori, din momentul in care ai plantat semintele. Spirulina poate fi intrebuintata mai cu seama in industria farmaciei naturiste, de aceea iti va fi simplu sa colaborezi cu persoanele care sunt interesate de planta in stare naturala (putini oameni stiu ca spirulina este utilizata si in producerea combustibililor bio).
 
Satisfactia clientului sau a cumparatorului depinde de calitatea spirulinei pe care o produci. Pentru a creste spirulina de inalta calitate exista cateva lucruri pe care trebuie sa le faci. Unul dintre ele este sa creezi conditiile necesare. Poti utiliza apa fiarta pentru a produce caldura necesara care va facilita cresterea plantei. Daca alegi sa utilizezi spirulina in spatii inchise, plantele nu vor primi destula lumina solara, doar daca vei improviza reflectoare parabolice conectate la fibra optica. Cablul va conduce in acest fel energia catre spirulina. 
 
Profita de faptul ca industria farmaciei naturiste este in continua desfasurare. Poti distribui produsele tale firmelor de procesare a medicamentelor sau magazinelor naturiste si poti lua in considerare vanzarea in stare naturala pe piata agro-alimentara. 
 
Supranumita si "aurul verde", spirulina poate substitui numarul proteinelor rezultate din consumul de carne de vaca, pui sau porc. Este necesara in special copiilor, fiind administrata atunci cand acestia se afla la varsta adolescentei, spirulina facilitand cresterea in inaltime si detoxifierea organismului, precum si scaderea in greutate a persoanelor supraponderale.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afacerispirulinaaur verdeafacere spirulinacultivare spirulinacrestere spirulina

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.11 din 5 - 41 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]