Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea de confectionare de pungi in pasi esentiali

de Adela Simonescu 27 Iun. 2011 13966
3.91 din 29 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceasta este o afacere de milioane de lei daca detineti abilitatea de a o dezvolta intr-un mod cat mai avantajos. Nu va asteptati sa va imbogatiti peste noapte si inarmati-va cu rabdare pentru ca nu este o afacere atat de usoara precum pare. Este nevoie de simt estetic, de talent, creativitate si originalitate. Mai aveti nevoie de o buna promovare si gestiune a capitalului de investitii.

In primul rand trebuie sa stabiliti materialul din care vor fi confectionate pungile:carton, hartie intarita, plastic, material textil samd. Trebuie sa decideti daca va permiteti sa le decorati manual sau sa le imprimati in culoare simpla.

De asemenea, este recomandat sa mergeti pentru inceput pe o linie de productie cu o anumita dimensiune si cu un format fix. Pe parcurs, puteti sa va dezvoltati si sa produceti pungi diferite pentru scopuri variate:cadouri, cumparaturi mari, bijuterii, medicamente samd.
 
Pretul de vanzare al pungilor difera in functie de marimea acestora, de materialul din care sunt confectionate si de cheltuielile dvs pentru servicii de grafica si design. Este recomandat sa apelati la personal specializat care sa va proiecteze prototipuri atractive de pungi.

Odata ce ati inceput sa le confectionati puteti sa treceti la urmatorul pas si sa le promovati. Cele mai bune locatii sunt magazinele de lux, de bijuterii, de cadouri, supermarket-urile si farmaciile.

Majoritatea companiilor si firmelor vor dori si produse personalizate. Odata stabilita o comanda va trebui sa le realizati in perioada de timp stabilita si conform cerintelor clientilor. Acestia pot dicta orice caracteristica a produselor, de la material pana la design.

Daca doriti sa confectionati ambalajele cu o anumita grafica stabilita de client sau de dvs va trebui sa negociati un pret convenabil cu o tipografie. Materialele imprimate vor putea fi, apoi, accesorizate cu snururi sau manere de plastic sau din alte materiale si decorate dupa bunul plac.

Afacerea nu este una dificila, insa presupune foarte multa munca si de multe ori, pentru rezultate considerabile este necesara recrutarea de personal pentru acoperirea comenzilor. Este, intr-adevar o afacere care poate fi administrata si de la domiciliu, insa este recomandat sa detineti un atelier in care sa va desfasurati activitatea pentru o dezvoltare strategica a afacerii si pentru profituri mai frumoase.




Tags: afacere pungi cadouriconfectionare pungi cadouriconfectionare ambalaje

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.91 din 5 - 29 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]