Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri care vor rezista intotdeauna

de Camelia Diaconu 23 Apr. 2020 8489
3.92 din 49 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poate ti-a trecut cel putin o data prin minte gandul: „As vrea sa incep o afacere, dar nu stiu in ce domeniu. Oare ce afaceri merg bine acum?”. Ei bine, pentru ca stim cu siguranta ca exista cateva domenii de afaceri care vor exista intotdeauna, datorita cererii publicului, iti spunem mai jos si cateva idei de afaceri pe care ai putea sa le pui in aplicare.

Nu este greu sa pui bazele unei afaceri care va face fata aproape tuturor provocarilor. Trebuie doar sa ai incredere in tine si, bineinteles, banii necesari pentru a incepe.

Spalatorie pentru masini fara personal (selfwash)
Peste 60% din romani au cel putin o masina, drept pentru care spalatoriile din Romania sunt de obicei pline si au preturi mai mari fata de o spalatorie ecologica. Aceasta este o idee foarte buna, nu depinde in totalitate de prezenta unui angajat, aceasta se poate automatiza prin a asigura necesarul de intretinere. De asemenea, daca aceasta este situata intr-o zona cu un vad mare de masini are deja asigurata clientela.
 
Investitiile sunt putini cam mari la inceput, insa faptul ca banii vin fara a fi necesara plata de contributii sociale reprezinta deja un mare avantaj. Va trebui sa va asigurati ca aveti suficienti bani pusi deoparte pentru eventuale reparatii rapide si asta-i tot! 
 
Statie de incarcare pentru masinile electrice
Este una dintre cele mai bune afaceri de inceput acum, mai ales daca exista potential pentru realizarea unei retele. Curentul e inca ieftin, deschiderea unei afaceri se face cu putini bani, iar tot ceea ce conteaza este sa aveti fondurile necesare pentru a cumpara "transformatoarele"
 
Este adevarat ca numarul masinilor electrice din Romania nu este atat de mare, insa in mod clar este in crestere.
 
Vestea buna e ca si acest tip de afacere poate functiona de la sine! Vei avea nevoie de maximum 2 angajati, daca vei oferi si alte tipuri de produse spre vanzare.
 
Stocare date
Daca iti doresti o afacere simpla si sigura, atunci pune bazele unui data center.
 
Comertul cu informatii si baze de date incepe sa prinda contur, iar firmele sunt tot mai interesate de a-si cunoaste din ce in ce mai bine clientii sau posibilii clienti. Cea mai mare provocare este reprezentata de a imbina matematica, statistica, informatica si creativitate pentru a maximiza eficienta cu care acestea sunt utilizate de catre firme.
 
Ajuta-i cu suficient spatiu de stocare sigur si vei putea obtine bani lunar fara niciun stres, in afara de plata facturii la curent!

afaceri rezista intotdeauna

Alte 3 Idei de afaceri care vor rezista mereu

Sunt o multime de oameni care cauta idei de afaceri, fie din postura de investitori, fie din cea de antreprenori in devenire. Datorita tehnologiei care evolueaza cu pasi repezi, exista cereri tot mai mari din parte publicului pentru o serie de domenii de activitate. Apar multe lucruri noi, dar la fel de repede dispar din cauza faptului ca nu aduc nicio valoare nevoilor oamenilor. Din fericire, exista cel putin trei idei de afaceri care vor avea intotdeauna continuitate, indiferent de perioada in care ne aflam. Iata care sunt acestea!

 
Comercializarea produselor fizice.  Inainte de toate, trebuie sa identifici piata si nevoile clientilor. In functie de asta, le induci oamenilor nevoia de a consuma produsul tau. Pana la urma, in prezent sunt milioane de produse care fac parte zilnic din viata noastra, de la alimente, pana la accesorii, haine, electronice, electrocasnice, etc. Am devenit dependenti de anumite produse tocmai datorita faptului ca ne fac bine si nu putem renunta la ele.

 
Informatia. O putem numi un alt tip de produs, dar care nu este palpabil. Un serviciu fara de care n-am putea trai, fie ca il cautam in carti, reviste, pe internet sau pe strada. Informatia este o idee de afacere ce poate dezvolta o multime de subiecte de interes. Ce se cauta tot mai mult? Pai am putea face un top in care gasim ca se vinde informatie in urmatoarele moduri:
- Cursuri motivationale;
- Cursuri pentru antreprenori;
- Cursuri de business;
- Cursuri de management;
- Cursuri de public speaking;
- Cursuri de dans;
- Cursuri de gastronomie.

 
Exemplele nu se opresc prea curand avand in vedere varietatea informatiilor de care avem nevoie. Provocarea este sa livrezi informatie valida.

 
Servicii. O alta idee de afaceri care nu va disparea niciodata este livrarea serviciilor. Aici putem include o serie de domenii de interes deoarece oamenii au nevoie de o multime de servicii pe care sunt dispusi sa le plateasca. Spre exemplu:
Servicii de organizare a evenimentelor importante, servicii de contabilitate, servicii de uz casnic, servicii de programare, etc.

 
Toate aceste trei idei de afaceri vor avea intotdeauna continuitate deoarece va exista cerere si nevoie de evolutie.
 


Tags: afaceri de pretutindeniafaceri rezistenteidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.92 din 5 - 49 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]