Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu investitie minima

de Camelia Diaconu 23 Iun. 2021 12849
4.48 din 84 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa iti deschizi o afacere, insa nu dispui de resurse mari financiare? Pentru a porni la drum, iti spunem cateva idei de afaceri pe care le poti dezvolta cu investitii de pana in 5.000 de euro.

Sunt multe idei de business care nu necesita sume foarte mari de bani pentru a fi incepute. Din fericire, piata de afaceri este intr-o continua dezvoltare, asa ca ai posibilitatea sa pui in practica orice plan de afacere bine organizat.

Daca organizarea de evenimente sau petreceri este deja un business profitabil in Romania, exista si alte idei de afaceri ce iti pot aduce castiguri substantiale. Iata cateva dintre recomandari!

 
Covrigarie. Una dintre afacerile cele mai cautate ale momentului deoarece produsele sunt consumate de intreaga luma. Chiar si pe timp de criza, covrigariile sunt cele care au rezistat si s-au dezvoltat. Este important ca amplasarea covrigariei sa fie extrem de inteligenta, iar retetele produselor sa fie cu adevarat speciale pentru a te diferentia de concurenta. 

 
Confectionarea de lumanari decorative. Daca esti putin sceptic in demararea unei astfel de afaceri, trebuie sa ai in vedere ca lumanarile se folosesc in diverse ocazii precum: nunti, botezuri, dar si multe alte evenimente de orice alt tip printre care: decorarea restaurantelor, a hotelurilor si pensiunilor, dar si centrelor de infrumusetare ori saloanelor de masaj.

Confectionarea lumanarilor decorative este o idee de afaceri pe termen lung ce nu are nevoie de investitii majore deoarece punctul de desfasurarea poate fi in propria casa, iar pentru inceput poti crea pe o singura matrita, urmand ca pe viitor sa iti dezvolti produsele.

 
Cultura de galbenele. Afacerile cu galbenele devin tot mai vizibile datorita beneficiilor pe care le aduce planta minune. O afacere cu galbenele nu are nevoie de investitii mari, planta nu este deloc pretentioasa, insa poate aduce profituri substantiale daca ne gandim ca este cautata atat in scopuri medicinale, cat si cosmetice si ornamentale.

 
Teren de paintball. Paintball-ul a inceput sa fie la mare cautare si in Romania, asta in timp ce in tarile bine dezvoltate, aceasta activitate este extrem de cautata. O afacere cu un teren de paintball poate fi una profitabila, mai ales daca dispui deja de un teren si nu mai esti nevoit sa platesti chirie pentru spatiu.

Ulterior, investitia va fi in arme si echipament de protectie, minimul pentru 6 echipe de jucatori este de 24 de arme si cel putin 12 echipamente si masti de protectie. Facand calculele, investitia initiala pentru a-ti putea deschide aceasta afacere este de 5.000 de euro si inca din primele luni de activitate poti obtine profit.

afaceri investitie minima
Specialist solutii organizare
Daca iti place ordinea si simetria si cauti mereu sa ai totul cat mai bine organizat astfel incat sa gasesti imediat tot ce ai nevoie, o afacere de professional organizer (adica specialist in solutii de organizare) este extrem de viabila. Ii poti ajuta pe cei care isi pierd capul intre haine, cutii, hartii si tot ce mai gasesti prin casa, birou sau garaj. Nu vei duce lipsa de clienti!
 
Exista o serie de cursuri de unde poti lua o diploma acreditata, iar costul lor nu trece de 400 de dolari.
 
Social media specialist
Poti ajuta afacerile aflate la inceput de drum, sau si branduri foarte cunoscute, chiar din fata propriului calculator. Ca specialist social media va trebui sa scrii si sa postezi pe platformele de social media, precum Facebok, Twitter sau Instagram, va trebui sa elaborezi si sa implementezi strategii de comunicare pentru ca mesajul companiilor sa ajunga la un numar cat mai mare de persoane. Va trebui sa postezi zilnic continut si sa faci si un management al comunitatii (sa stimulezi construirea unei comunitati in jurul brandului).
 
Pentru a reusi sa transformi abilitatile tale de social media intr-o afacere profitabila trebuie sa fii organizat, diplomat, sa ai o buna exprimare in scris si sa fii mereu la curent cu stirile din orice domeniu.
 
Nu uita! Vei avea nevoie de un plan de afaceri pentru a-ti garanta succesul. Poti folosi acest ghid pentru a-l realiza astfel incat sa nu ai nicio pierdere neprevazuta.



Tags: afaceri miciafaceri profitabileidei de afaceri profitabileafaceri de viitor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.48 din 5 - 84 voturi.

Articole conexe

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum

de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]