Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu mestesuguri si obiecte de artizanat: unde vindem produsele?

de Alina Constantinescu 13 Oct. 2016 4596
3.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe langa promovarea online sau in magazine de accesorii si decoratiuni, obiectele de artizanat si produsele handmade se mai pot comercializa la targuri si expozitii. Asadar, in perioada 28-30 octombrie 2016, la Bucuresti, se organizeaza Targul National pentru Mestesuguri si Artizanat, oportunitate pentru cei care au afaceri in domeniu de a-si vinde produsele. Evenimentul va avea loc la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" si va atrage minimum 150 de expozanti.

“Am vazut in ultimii ani tot mai multe proiecte frumoase care se bazeaza pe ideea de traditional si arta populara. Am observat cum antreprenori tineri, companii foarte mari si festivaluri incearca sa ne readuca in atentie mestesugurile, artizanatul, industriile creative. Incearca sa le ofere o alura de “lucru fain, cool” si le reuseste. Imi doresc ca prin acest festival sa-i punem in lumina pe mestesugarii cu experienta de zeci de ani, dar si pe cei care vor sa invete si vor sa duca traditia mai departe”, a afirmat Claudiu Vrinceanu, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.  

Participarea mestesugarilor la targ este gratuita, iar Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri va suporta cheltuielile de transport si cazare ale acestora.

In cadrul targului, beneficiarii isi vor putea prezenta si vinde produsele si, totodata, vor avea ocazia sa organizeze ateliere de lucru pentru vizitatorii interesati.  
 
In cadrul atelierelor de lucru, artizanii si mestesugarii pot demonstra cum obtin produse precum: ii, covoare, oua incondeiate, produse de olarit, icoane, ceramica traditionala si decorativa, produse brodate, bijuterii, papusi folclorice, articole din sticla sau lemn, mic mobilier artizanal.   

Mestesugarii care isi doresc sa participe la targ trebuie sa se inscrie aici>>


Tags: afacere cu mestesuguriafacere cu artizanat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]