Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de peste hotare - Muzik, castile audio care dau share pe Facebook!

de Ilinca Dobrescu 24 Sep. 2013 2343
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dam like-uri si share-uri ca si cum am imparti colaci fierbinti, stim! Unele persoane sunt deranjate de utilizatorii Facebook care continua sa dea share la cele mai intime vesti din viata lor. Au mancat o omleta cu rucola si apoi vor sa mearga in parc. Acum asculta melodia aceasta si se simt putin tristi. Evident, pentru multi dintre noi, comunicarea este esentiala pentru ca viata sa se desfasoare normal.

Si pentru ca ne place sa comunicam, din ce in ce mai multe idei de afaceri apar cu legatura directa catre retelele de socializare. Nu mira pe nimeni acest lucru. Mai mult, este natural. Aici, in cadrul retelelor de socializare descoperim audiente-tinta uriase. Trebuie doar sa le targetam si sa le oferim ceea ce isi doresc cel mai mult.

Un centru de interes este duo-ul Social media-muzica preferata. Aici tinteste si Muzik, un start-up din SUA. Discutam despre castile audio care au inclus un buton care permite impartasirea unei melodii catre prietenii de pe Facebook, noteaza Springwise.

Castile ofera sunet clar si izoleaza zgomotul. Pana aici, nimic nou fata de ce exista deja pe piata. Ce este aparte este faptul ca una dintre bande are aplicate patru butoane. Acestea ofera acces la conturile de Facebook si Twitter ale utilizatorilor. Odata apasate, vei impartasi prietenilor si cunostintelor tale melodia pe care tocmai o asculti.

Tinta acestui produs este cat se poate de clara. Procesul de share-uire este simplificat la maximum iar trendurile pot fi identificate in timp-real, fara intarzieri.



Tags: muzikcasti muzikcasti facebook

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]