Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri destinate pasionatilor de turism

de Camelia Diaconu 04 Feb. 2020 5497
4.1 din 21 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Industria turismului este intens dezvoltata si promovata in orice perioada a anului. Iar daca iti place sa calatoresti si sa te bucuri de cat mai multe vacante, atunci de ce sa nu transformi aceasta pasiune intr-o afacere de succes? Mai jos vei gasi cateva idei de afaceri destinate pasionatilor de turism.

3 Afaceri profitabile pentru pasionatii de turism


 
In domeniul turismului apar provocari in mod constant. Nisa este intr-o continua dezvoltarea datorita serviciilor si ideilor nou aparute, dar si datorita activitatilor promitatoare din domeniu. Indiferent de anotimp, turismul este un domeniu profitabil de afaceri. Daca esti pasionat de acest domeniu, mai jos vei gasi si cateva idei de afaceri pe care le poti transforma in afaceri de succes!
 
  • Hotel pentru copii. Multi parinti isi doresc ca in vacanta pe care o petrec impreuna cu copiii, acestia sa se bucure de un spatiu exclusiv pentru ei. De la camera, pana la locuri de joaca, restaurant, piscina, etc. Mai mult de atat, isi doresc sa se cazeze intr-un loc care sa le asigure confort si libertatea de a petrece si ei propriul timp in vacanta. Un hotel care este conceput exclusiv pentru copii este o necesitate in acest moment, asa ca afacerea poate fi profitabila pe termen lung. Poti gandi o cladire in care sa amenajezi mai multe activitati distractive pentru copii, in functie de varsta, camere colorate utilate si mobilate special pentru a satisface dorintele celor mici, dar si o cantina conceputa pentru copii.

 
  • Rope jumping sau Bungee jumping. Chiar daca sunt doua tipuri de sport care au cativa ani vechime, pentru multi dintre romani inca reprezinta o noutate pe care sunt dispusi sa o incerce. Pentru iubitorii de aderenalina si de viteza, dar si pentru amatorii de senzatii tari, aceste doua sporturi pot fi distractia ideala in plin sezon estival si nu numai. Rope si Bungee jumping-ul inseamna saltul de la o inaltime mare cu ajutorul unei funii lungi si elastice care este bine legata de picioare ori de brau. Sunt afaceri cu un potential urias de dezvoltare, insa pentru deschiderea unui asemenea business trebuie sa ai in vedere achizitionarea echipamentelor de inalta calitate, dar si angajarea personalului calificat. 

 
  • Vanzarea echipamentelor turistice. Oamenii care merg in vacante prefera tot mai mult sa faca miscare si sa incerce trasee montane ori drumetii intortochiate. Un magazin turistic aflat intr-o locatie de interes pentru clienti poate fi o afacere profitabila. Poti adapta in functie de sezon echipamentele sportive si poti alege atat vanzarea, cat si inchirierea produselor. Printre echipamentele turistice pe care oamenii le cauta atunci cand merg in vacanta sunt: sacii de dormit si corturile, rucsacurile mari si incapatoare, echipament sportive (imbracaminte si incaltaminte), sanii, ski-uri si echipament intreg pentru ski, etc. 


Indiferent de nisa pe care o alegi, turismul este o sfera de interes in continua dezvoltare care iti poate aduce venituri generoase.
 


Tags: afaceri in turismafaceri turismidei de afaceri in turism

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 21 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]