Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri elegante: Cum iti deschizi o mica parfumerie

de Maria Nicutar 02 Ian. 2018 22798
4.02 din 69 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa iti incepi o afacere inseamna mai mult decat sa alegi forma legala potrivita si sa iti gasesti clienti pe care sa ii multumesti. Inseamna sa iti pui in practica ideea de afacere care te pasioneaza cu adevarat. Trebuie sa gasesti acea valenta pe care decizi sa o duci la un nou nivel si din care sa obtii, evident, siguranta financiara si chiar faima, de ce nu!

Pentru persoanele care inteleg faptul ca industria cosmetica este in floare si in plina dinamica, o afacere de viitor poate sa fie parfumeria. Insa nu orice parfumerie detine potential de a ne aduce profiturile dorite. In consecinta, va recomandam o afacere aparte: parfumeria BIO.

Parfumeria BIO va fi magazinul in care poti descoperi cele mai elegante produse pe care un expert cosmetician le-a realizat cu ajutorul ingredientelor 100% naturale. Noi stim ca se poate pentru ca deja avem astfel de produse acasa. Le-am preparat cu ajutorul uleiurilor esentiale extrase din plante aromatice si din flori exotice. Am combinat ulei de busuioc, ulei de ylang-ylang si ulei esential de lamaie verde. A reiesit un parfum 100% natural si care rezista si rezista si tot rezista.

Ce sa va mai spunem... Parfumeria BIO poate sa devina realitate daca aveti o pasiune reala pentru tot ce este natural si elegant. Parfumurile reprezinta cele mai importante accesorii ale unei femei sau ale unui barbat. Restul accesoriilor putin conteaza daca parfumul nu este cel potrivit. Iar de la calitatea parfumului nu vom face rabat nici in conditii de criza.

Un mic shop cu parfumuri BIO se poate deschide destul de rapid in conditiile in care am realizat deja planul de afaceri alaturi de profesionisti din domenii precum: marketing, consultanta financiara, contabilitate, juridic, legislatia muncii, branding si web design. Acesti profesionisti sunt esentiali pentru ca fiecare aspect al afacerii noastre sa fie perfect sincronizat cu restul.

Ca si capital financiar necesar, un mic butic de parfumuri BIO poate devina realitate cu ajutorul unei sume initiale de minim 60.000 de euro.

Cateva puncte centrale ale afacerii:

1. Concentrati-va pe ingredientele alese. T
estati inainte de a semna contracte de colaborare cu furnizori de materie prima. Evitati sa lucrati cu furnizorii care nu prezinta credibilitate si ale caror produse nu pot fi verificate.

2. Alegeti o locatie cat mai centrala. Parfumurile BIO reprezinta alegerea unei audiente-tinta mai selecte. Nu oricine intelege necesitatea de a alege BIO si nici nu vor aloca un buget solid in aceasta directie.

3. Incepeti incet, treptat. Nu investiti toate resursele banesti de care dispuneti din primele etape ale start-up-ului. Este esential sa va miscati incet, treptat, fara sa va asumati riscuri inutile.

4. Mizati pe varietatea produselor oferite. Clientii adora varietatea si nu este nevoie sa mai insistam pe acest subiect. Clientii au nevoie de produse foarte bune din punct de vedere calitativ si de posibilitatea de a alege din mai multe optiuni.

5. Stabiliti politica de preturi potrivita. Este esential sa impuneti preturile corecte, bine raportate la nivelul de calitate si la profilul clientilor dvs. Nu uitati sa stabiliti mai multe trepte de preturi, pentru mai multe tipuri de clienti si posibilitatile lor financiare.

6. Mizati in mod intensiv pe oferte, reduceri, promotii. Daca nu va folositi de toate instrumentele de marketing pe care le aveti la dispozitie, sansele de succes sunt minime!

7. Va trebuie un website bine pus la punct, un blog interesant in care sa discutati despre parfum si eleganta, despre produse cosmetice si beneficiile produselor BIO. Nu uitati de pagina de Facebook si Pinterest! Orice pas in fata, chiar daca pare mic, este un plus pe care nu va permiteti sa il ignorati!

O alta afacere care te-ar putea interesa: cosmetice bio. Detalii aici>>


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afacere parfumerieafacere cu o parfumerieparfumeriecum iti deschizi magazin de parfumuricum iti deschizi parfumerie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.02 din 5 - 69 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]