Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri 28 Aug. 2023 228
Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7
3.1 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti anual.

Un studiu recent a aratat ca romanii cheltuiesc anual aproximativ 5 miliarde de lei la restaurantele de tip fast-food. Aceasta piata s-a bucurat de un imens succes, avand in vedere activitatile zilnice ale oamenilor.
 
Programul incarcat sau viata haotica ii impiedica pe multi din a gati, lucru ce ajuta la cresterea pietei de fast-food. Astfel de alegeri sunt populare mai ales in orasele mari, unde oamenii aleg sa se relaxeze la o terasa, asteptand mancarea, dupa o zi plina de task-uri.
 
Businessurile din domeniul fast-food cresc anual cifra de afaceri. Foloseste-te de toate strategiile pentru a construi un imperiu...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
Daca sunteti in cautarea unei oportunitati solide de afaceri, va recomandam sa aveti in vedere acest domeniu. Un restaurant fast-food este un business frumos si cu o profitabilitate garantata, pentru ca satisface o cerere permanenta a pietei: alimentatia. Inainte de a face orice altceva, omul trebuie sa manance.
 

Statistici sugestive despre piata de fast-food din Romania

 
- Segmentul fast-food reprezinta 20-25% din piata restaurantelor autohtone.
 
- Unul din cinci romani mananca la fast-food de 2-3 ori pe saptamana.
 
- Cei mai multi clienti au pana in 28 de ani.
 
- Pe langa gustul foarte bun al produselor si servirea rapida, alt avantaj important ale acestor restaurante il constituie oferta variata si foarte cuprinzatoare, care include atat burgeri, aripioare, pizza, kebab, cartofi prajiti, salate, cat si bauturi si deserturi;
 
- Se estimeaza ca in urmatorii trei ani, in Romania, vanzarea produselor cu pui de tip fast-food se va dubla si la fel se va intampla si cu pizza. Cresterea cea mai mare - de peste 200% - ar urma sa se inregistreze insa la mancarea asiatica preparata rapid.
 
- In clasamentul restaurantelor fast-food realizat in functie de cota de piata, primele doua pozitii sunt ocupate de McDonald’s (28,3%) si de KFC (21,4%). Dar foarte interesant este ca pe locul trei vin, cumulat, restaurantele mici, care acopera zone de cartier. 

Pentru un start reusit in business, de mare folos va este lucrarea de ultima ora a Grupului Rentrop & Straton: Strategii si practici de succes pentru o afacere in domeniul fast-food...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
- Un mic restaurant fast-food inregistreaza lejer 100 de clienti pe zi, fiecare cu o comanda medie de 10 euro, ceea ce inseamna incasari de 1.000 euro/zi sau 30.000 euro/luna! Si acesta, retineti, este un nivel mediu, mult sub posibilitatile reale ale pietei.
 
Daca sunteti in cautare unei afaceri profitabile, domeniul fast-food este cheia. 



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: fast foodrestaurante romaniastrategii afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.1 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]