Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri in servicii pe care le poti incepe cu bani putini

de Idei de afaceri 01 Ian. 2024 50586
Afaceri in servicii pe care le poti incepe cu bani putini
4.14 din 76 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand vrei sa demarezi o afacere ai 3 alternative: afaceri de distributie, fabricare de produse si afaceri in servicii. Aceasta ultima varianta este de obicei foarte atractiva pentru ca este genul de afacere care permite sa o incepi cu bani putini. Marea investitie consta in timp si intr-unele din resursele tale disponibile.

Iata o lista de idei de afaceri din zona serviciilor, din care sunt sigura ca vei gasi varianta potrivita pentru a invata.



1. Servicii de expediere. Multe companii sau organizatii nu au timpul si nici resursele necesare pentru a realiza toate trimiterile zilei, cum ar fi: expedieri de colete, tranzactii, plati etc. Afacerea consta in implementarea unui serviciu economic de trimiteri corespondenta.

Vei avea nevoie de: o motocicleta pentru a incepe si disponibilitate pentru a strabate orasul realizand livrarile solicitate. Cheia consta in realizarea tuturor livrarilor intr-o zi pentru a micsora cheltuielile de conbustibil si deprecierea vehiculului.

2. Realizare de pagini web. Consta in grafica si urcarea paginilor web si a site-urilor pe Internet, imbinate cu realizarea de logouri, bannere, floatere etc. Multe companii solicita acest serviciu pentru prezenta in retea.

Vei avea nevoie de: un computer, conexiune la Internet si cursuri de competente in domeniu.

3. Servicii de supraveghere copii. Bona. Aceasta afacere consta in a avea grija de bebelusi sau copii mici, atunci cand parintii foarte ocupati nu au timp pentru a-l petrece cu acestia. Poti cere taxarea pe ora a serviciilor tale si neaparat ai nevoie de conostinte de baza in a avea grija de copii. De asemenea, ai nevoie de referinte bune care sa-ti garanteze increderea.

4. Servicii de curatenie pentru birouri. Serviciu ideal pentru companii private, organizatii guvernamentale, biserici, scoli, imobiliare, saloare de organizare evenimente etc. Consta in curatirea de rutina a zonelor solicitate sau ca urmare a unui eveniment.

Vei avea nevoie de ustensile pentru curatenie si, ocazional, de colaboratori care sa te ajute in cazul in care zona de lucru a fost extinsa sau trebuie terminata in graba.

5. Curatatori de geamuri. In marile orase acest serviciu este foarte bine platit. Este ideal pentru edificii, cladiri de birouri, sali de organizare evenimente, vinificatii etc. Schelele, scarile si toata infrastructura nu sunt in socoteala ta, doar mana de lucru.

6. Servicii pentru mutari. Ideale pentru locuinte sau companii in miscare. Ai nevoie de un camion mic, pe care il poti inchiria. In plus, vei avea nevoie de ajutoare, in functie de cantitatea de echipament care trebuie mutata si de timpul necesar acestei afaceri.

In general, asa cum ai putut vedea, pentru a incepe o afacere in servicii este nevoie sa te bazezi pe anumite resurse. In unele cazuri poti inchiria un vehicul sau o masina care sa te ajute sa implinesti serviciile oferite clientilor tai.

Alte afaceri in servicii:

- Realizare de sondaje
- Distribuire de flyere pentru companii
- Intretinere calculatoare
- Transport scolar
- Contabilitate pentru firme
- Corectare de teze, dizertatii
- Traducere de texte
- Operator colectare date
- Consultanta de diferite tipuri
- Curatare de virusi pentru PC
- Asistenta mecanica pentru calatori
- Grija de varstnici
- Lacatus la domiciliu
- Spalator de automobile la domiciliu
- Cofetarie la comanda
- Amenajari interioare pentru birouri si locuinte
- Make-up artist si coafeza
- Servicii de gradinarit
- Agent imobiliar independent
- Fotograf pentru evenimente
- Pregatire si organizare de seminarii

Cu timpul, dupa ce aduni putin capital, poti achizitiona propriile unelte, cu care vei reduce costurile si vei castiga mai multi bani.
 



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: idei de afacerifirma webdesignservicii de curatenieservicii de curierat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 5 - 76 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]