Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la cheie cu sanse mari de succes in anul 2012!

de Adela Simonescu 09 Ian. 2012 6455
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile la cheie care ne tenteaza in 2012 sunt majoritatea din mediul agricol si din cel handmade. Incercam sa facem bani din activitati mai simple, care cer investitii mai mici sau mai mari de capital.

Iata 3 afaceri la cheie cu sanse mari de succes in 2012, in Romania:

1. Cultivarea lavandei pentru industria farmaceutica si pentru industria cosmetica - afaceri la cheie in 2012, afaceri profitabile si de viitor in Romania. Si in industria farmaceutica si in industria cosmetica, lavanda reprezinta un produs extrem de valoros si comercializat la preturi avantajoase pentru cei care cultiva aceasta planta.

Consumatorii se indreapta, din ce in ce mai mult, catre produsele naturiste, catre remediile naturiste, catre produsele cosmetice naturale, bazate pe extracte din plante. Cultivarea lavandei reprezinta o afacere profitabila si de viitor, una dintre cele mai viabile afaceri la cheie pentru anul 2012, in Romania.

2. Productie si comert de sapun organic handmade - afaceri la cheie in 2012, afaceri profitabile si de viitor in Romania. Sapunurile organice handmade sunt si ele la mare cautare. Nu vrem sa mai cumparam produse care ne pun sanatatea in pericol si ne indreptam catre producatorii care utilizeaza produse naturale, coloranti naturali, ingrediente extrase din plante, fructe sau legume. Si acestea sunt afaceri la cheie de mare interes in 2012, in Romania, pe modelul succesului obtinut de antreprenori din tarile mai bine dezvoltate in acest sector handmade.

3. Cultivarea murelor, zmeurei, capsunelor- afaceri la cheie in 2012, afaceri profitabile si de viitor in Romania. Si murele, si zmeura, si capsunele reprezinta produse la mare cerere pe piata romaneasca si in afara. Multi producatori se indreapta catre oportunitatile de export si acest lucru le aduce noi beneficii banesti pe care nu le putem neglija.

Toate aceste trei culturi reprezinta surse bune de profit pentru cei care doresc sa se foloseasca de afacerile la cheie cu mare potential de succes in 2012.

Per total, aceste afaceri la cheie devin si mai profitabile si mai atragatoare cu cat ne indreptam atentia catre posibilitatea de a atrage finantare prin intermediul fondurilor europene nerambursabile. Mai avem timp  pana in 2013 si acest avantaj nu ar trebui trecut cu vederea de catre cei care doresc sa consulte aceste afaceri la cheie de viitor in Romania, nu doar in 2012.


Tags: afaceri la cheieafaceri profitabileafaceri de viitorafaceri in romaniaafaceri 2012afacericapsunehandmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]