Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la cheie pentru romanii cu bani putini? Noi avem 6 idei de afaceri perfecte!

de Adela Simonescu 08 Feb. 2012 8583
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile la cheie ne ajuta enorm sa ne decidem asupra unei idei de afaceri sau asupra alteia. Atunci cand cunoastem mai multe detalii referitoare la un concept de afaceri reusim sa alocam investitii corecte de bani si de timp, de energie si de entuziasm in directiile potrivite. Investitiile inspirate reprezinta secretul catre antreprenoriatul de succes si afacerile la cheie ne ajuta sa luam deciziile cele mai corecte.

Iata 6 afaceri la cheie potrivite pentru cei cu bani putini, 6 idei de afaceri explicate pe larg, in cel mai mic detaliu posibil:

1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri la cheie potrivite pentru cei cu bani putini si pentru cei care doresc sa isi conduca activitatea profesionala de la domiciliul personal. Investitiile necesare sunt de timp si mai putin de bani. Capitalul necesar pentru demarare si sustinere pana la pragul de rentabilitate este unul mai mic de 1000 de euro.

2. Confectionarea de accesorii handmade - afaceri la cheie, idei de afaceri mici pentru cei cu bani putini si care doresc sa lucreze de la domiciliul personal. Puteti sa va specializati pe confectionarea de gablonturi, bijuterii, martisoare, invitatii si felicitari executate manual si nu numai.

3. Realizarea de sapun 100% natural - afaceri la cheie, idei de afaceri mici destinate celor dispusi sa isi aloce un spatiu liber din bucatarie pentru conducerea activitatii de realizare a sapunurilor. Consumatorii pot fi gasiti in mediul online, in mediul offline, prin intermediul prietenilor, rudelor, vecinilor, prin blogging si retele de socializare.

4. Realizarea de cosmetice 100% naturale - afaceri la cheie, idei de afaceri mici pentru cei cu bani putini si care doresc, de asemenea, sa isi conduca activitatea profesionala de la domiciliul personal. Puteti sa va specializati pe realizarea de creme si lotiuni, uleiuri si parfumuri.

5. Magazin online personal - afaceri la cheie in mediul online, idei de afaceri de viitor si cu bani putini, pentru cei care doresc sa munceasca de acasa, de la domiciliul personal. Investitiile de bani sunt reduse iar cele de timp pot fi unele uriase, in cazul in care doriti sa lucrati pe cont propriu, fara angajati spre care sa delegati sarcinile necesare pentru obtinerea profiturilor.

6. Stand mobil de sucuri naturale - afaceri la cheie de weekend, idei de afaceri mici si cu bani putini. Puteti sa va amplasati standul mobil in cadrul unui hipermarket, in mall-uri sau in parcuri si locuri de agrement.


Tags: afaceri la cheieafaceriafaceri profitabileidei de afaceri miciidei de afaceriidei afaceriidei de afaceri cu bani putiniidei de afaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]