Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa

de Idei de afaceri 30 Ian. 2024 1663
Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa
4.94 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista beneficii importante si unul dintre acesta se refera la cheltuieli reduse in comparatie cu cele necesare pentru inchirierea sau achizitionarea unei locatii speciale pentru conducerea activitatilor.

Activitatile care se desfasoara la domiciliu sunt in general de mica anvergura fiind vorba de afaceri mici astfel ca, antreprenorii se ajuta de software-uri adecvate pentru a-si tine contabilitatea, gestiunea produselor, pentru a-si proiecta un website dedicat afacerii s.a.m.d.
 
Marketing-ul si publicitatea se bazeaza, majoritar, pe strategii online neplatite, prin intermediul retelelor de socializare sau se apeleaza la marketing-ul “din-gura-in-gura” (Word-Of-Mouth marketing). In acest fel se elimina nevoia angajatilor specializati.
 
O alternativa este contractarea diversilor asistenti virtuali, specialisti si consultanti pentru a se ocupa de diversele aspecte ale afacerii, si care isi pot desfasura activitatea de la domiciliul lor.
 
Flexibilitatea programului de lucru este infinit mai mare si ofera ocazia afaceristilor de a-si imparti in mod eficient viata personala cu viata profesionala. Mamele antreprenoare reprezinta un segment important care aleg sa isi demareze si sa isi conduca afacerile de acasa pentru a-si putea ingriji copiii in felul in care si-l doresc, fara a fi nevoite sa apeleze la serviciile creselor sau bonelor.
 

Exista si dezavantaje in cazul lucrului la domiciliu?

 
Da, exista si dezavantaje pe care afacerile conduse de la domiciliul personal le prezinta, dar numai in cazul anumitor activitati. Iata cateva puncte de interes pe care trebuie sa le cantaresti cu atentie inainte de a opta pentru un sediu sau altul. 
 
Administrarea afacerilor de acasa poate fi extrem de dificila deoarece ai la dispozitie numeroase surse care-ti pot distrage atentia. Apoi, lipsa unui program de lucru fix poate duce la scaderea eficientei si a performantelor.
 
Poate exista o problema mare legata de lipsa spatiului de depozitare in cazul in care comercializezi produse care necesita stocare. Exista posibilitatea ca, uneori, sa fie nevoie sa ai intalniri de afaceri cu furnizori, asociati, clienti s.a.m.d. iar mediul de acasa nu este, intotdeauna, cel mai potrivit, lasand impresia lipsei de profesionalism.
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceri la domiciliusediul afaceriidezavantaje afacere la domiciliuavantaje afacere la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.94 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Idei profitabile de afaceri la domiciliu

de Idei de afaceri
18 Apr 2023
Daca intrati intr-un supermarket sau in orice magazin de dimensiuni relativ mari, veti observa la vanzare niste produse simple si foarte atragatoare:...

3 afaceri la domiciliu pe care sa mizezi in 2016

de Alina Constantinescu
03 Nov 2016
Munca la domiciliu poate insemna o oportunitate foarte buna pentru cei care au diverse indemanari. Exista multe aspecte pozitive ale unei afaceri la...

Viermii pot reprezenta oportunitatea unei afaceri la domiciliu

de Alexandra Popescu
26 Aug 2014
Chiar daca suna ciudat, chiar exista ferme de viermi. In zilele noastre, infiintarea unei ferme de viermi a devenit un hobby printre multe persoane....

3 idei de afaceri la domiciliu, cu investitii mici si profituri mari!

de Ideideafaceri
17 Aug 2017
Visul oricarui antreprenor... Sa investeasca bani putini si sa obtina profituri cat mai mari. Din fericire, foarte des, ceea ce visam devine...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]