Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la moda pentru mamici

de Ana Radulescu 16 Mar. 2014 3196
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca esti o mama care are o pasiune pentru moda si nu te atrag produsele care se gasesc acum pe piata, afla ca o tanara cu pasiuni asemanatoare a pus bazele casei Botori, o casa de moda specializata in produse pentru mamici si copii. Afacerea se bazeaza pe dorinta de a oferi femeilor genti contemporane pentru scutece si accesorii in diverse imprimeuri inspirate de diverse culturi africane.

Brandul a fost initiat de Kemi, o tanara mamica din SUA dezamagita de produsele existente pe piata in perioada in care si-a adus pe lume baietelul. Kemi a descoperit o multitudine de genti, ghiozdane, rucsacuri si plase, care mai de care mai bine compartimentate si mai utile, insa care nu o atrageau din punct de vedere al stilului. Pentru a nu se simti restransa la modele care nu o avantajau, tanara mamica a inceput sa isi creeze propriile genti, inspirandu-se din cultura africana. Acestea au avut succes printre celelalte mamicicu care Kemi intra in contact zi de zi si, in scurt timp, pasiunea s-a transformat in afacere.

Casa Botori ofera o selectie chic de genti pentru scutece, paturi si invelitori, gentute pentru alimente si alte accesorii, cu ajutorul carora mamicile isi pot ingriji copiii si isi pot exprima propria personalitate. Maternitatea nu trebuie sa insemne renuntarea la stilul personal. Acest brand creativ imbina moda cu utilul, comercializand genti si alte accesorii in culori indraznete, atractive si dinamice, pentru mamica moderna. Gentile pentru scutece au preturi cuprinse intre 59 si 99 de dolari. Firma comercializeaza si sacose de plaja, sacose pentru iesirile in parc sau pentru transportarea alimentelor pentru bebelusi.





Tags: afaceri pentru mamicimame antreprenoareafaceri pentru copii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]