Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri originale si cu potential incredibil: Chamfer Home

de Victor Oancea 12 Sep. 2013 4381
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In fiecare zi avem ocazia sa invatam din greselile altora si din victoriile inregistrate de ceilalti oameni de afaceri. La urma urmei, in momentul in care esti la curent cu trendurile existente in mediul de afaceri, cand intelegi pe ce produse si servicii se mizeaza deja, sansele tale de succes in afaceri sunt dublate sau triplate.

Astazi descoperim o victorie a unui business deosebit de interesant. Chamfer Home nu este o rulota, insa se foloseste de acelasi concept.

Studio-ul arhitectural S-Archetype, din Atena, a propus un concept nou de locuinta mica si confortabila. Camfer Home devine locul in care te poti caza ca la tine acasa, oriunde te-ai afla.

"Am vrut sa acceptam provocarea de a proiecta designul unei locuinte compacte stilate si economice, care sa se potriveasca pentru stilurile de viata si nevoile consumatorilor din prezent. Un principiu de design indraznet, o structura eco-friendly care ar putea sa fie instalata oriunde si un sistem prefabricat autonom, impreuna pot deveni casa de vacanta perfecta", noteaza arhitectii, citati de coolbusinessideas.com.

Camfer Home se bucura de o structura extrem de usoara si poate sta in orice locatie: in padure, pe plaja, pe campie si nu numai. Interiorul este exceptional de confortabil, cu tot ce iti trebuie pentru a te simti ca acasa.

Iata ca am descoperit o noua victorie inregistrata de oamenii de afaceri din Atena. Descoperim o idee de afacere care va oferi produse cu utilitate maxima in randul multor consumatori ce vor alcatui o audienta-tinta de-a dreptul impresionanta.

Antreprenori, va simtiti inspirati de aceasta idee de afacere? Detineti alte idei de afaceri care sa vina cu ceva in plus?


sursa foto: www.coolbusinessideas.com



Tags: idei de afaceri originaleafaceri originaleidee de afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Centru de colectat deseuri - idee de afacere in mediul rural

de Camelia Diaconu
11 Dec 2018
Tinerii antreprenori au posibilitatea de a accesa fonduri europene care sa ii ajute pentru realizarea unor investitii, dar si suportarea...

Idee de afacere: infiintarea unei culturi de soc

de Camelia Diaconu
22 Aug 2019
Cine nu cunoaste bautura racoritoare socata sau planta medicinala de soc folosita pentru o multime de afectiuni, dar si in dietele de slabit. Ei...

Idee de afacere occidentala: verifica-le CV-urile!

de Florin Amariei
30 Aug 2018
O idee care a prins extrem de bine in mediul privat din Vest a ajuns si la noi. Din fericire, pentru cei cu spirit antreprenorial va fi o noua...

Idee de afacere noua in Romania - magazin de jucarii reciclate

de Idei de afaceri
07 Mar 2016
Doi tineri, satui sa lucreze pentru altii, au pus pe picioare propria afacere, oarecum inedita in Romania - magazin de jucarii reciclate. Cei doi au...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]