Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri prea simple, cu bani prea putini!

de Adela Simonescu 19 Iul. 2012 7412
4.17 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ati observat vreodata ce reactii au oamenii din jur cand dau peste vreo reducere mare? Lucrurile incep sa devina suspicioase si mai nimeni nu achizitioneaza produsele in cauza. Prefera sa foloseasca o marca "normala", fara reducerile astea "prea mari sa fie totul in regula".

Asa se intampla si in cazul nostru. Avem idei de afaceri prea simple si cu bani prea putini. Si vi le oferim:

1. Confectionare de perne si pilote decorative


Pe scurt, avem nevoie de materie prima de calitate, de o masina de cusut si de multa creativitate. Asta este tot, apucati-va de treaba si incepeti sa va promovati produsele finite si serviciile (confectionare pe comanda, in mod customizat) prin intermediul strategiilor de marketing "din-gura-in-gura", cu ajutorul prietenilor, rudelor, vecinilor si nu numai, pe blog si pe Facebook.

2. Agentie de plasare de traineri de Pilates

Avem nevoie de un website si de o pagina de Facebook care sa lucreze impreuna. Cautam trainerii specializati in Pilates, le promovam imaginea si le oferim comision la orice contract de colaborare! Simplu, nu-i asa?

3. Redactare de carti de retete culinare pentru eliminarea greutatii corporale excesive

Bun! Deci suntem pasionati de gatit si ne place sa ne petrecem ziua in bucatarie. Suntem pasionati si de fitness poate si avem si cunostinte din aria nutritionismului. Asa ca ne punem cu laptop-urile in brate, in canapea si incepem sa organizam micul univers in care greutatea corporala devine doar un vis urat. Cum? Prin intermediul unei alimentatii cat mai bogate in nutrienti si cat mai sarace in ingrediente care ingrasa si ingreuneaza digestia. Cartea se editeaza gratuit, se promoveaza gratuit pe bloguri, forum-uri, magazine online, pe Facebook si nu numai!

4. Organizare de webinarii

Facem rost de specialistii de care avem nevoie si promovam evenimentul pe bloguri, forum-uri, pe site-uri din sfera de interes, pe Facebook, Twitter, LinkedIn si nu numai. Specialistul care va sustine webinarul va promi o pondere din incasari si restul este al nostru. Taxa care se achita pentru accesul la platforma de webinar se scoate din profiturile incasate de pe urma clientilor care doresc sa participe la webinar.

Hint: Se cauta webinarii de leadership, de coaching, de management in afaceri, de proiectare si evaluare de planuri de afaceri, de realizare de bijuterii handmade si nu numai! Gasiti acele nevoi pe care sa le acoperiti si pentru care clientii sa fie dispusi sa bage mana cat mai adanc in buzunare!

5. Agentie de plasare de consultanti, avocati, contabili, specialisti HR si nu numai

Iata doar cativa dintre specialistii de care chiar avem nevoie in mod regulat, in mod constant. Asa ca ii cautam si am vrea sa vina cu recomandari si cu un "spate" cat mai serios si care sa si garanteze pentru calitatea serviciilor, de ce nu!


Tags: afaceri simpleafaceri cu bani putiniafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]