Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile din domeniul consultantei

de Maria Nicutar 03 Iun. 2011 4457
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Expertii din anumite domenii ca :finante, marketing, resurse umane, tehnologia informatiei si comunicare, managementul financiar, operational, al proiectelor samd, au sanse mari sa inceapa o afacere banoasa si cu sanse de supravietuire sau de dezvoltare si in perioadele de criza economica.

Experienta in domeniul in care doriti sa oferiti consultanta este vitala pentru succesul afacerii dvs. Firmele care vor apela la serviciile dvs trebuie sa aiba increderea ca oferiti calitate si performanta. De aceea, inainte de a demara o afacere pe orice nisa trebuie sa stabiliti in mod obiectiv daca sunteti o autoritate in domeniul dvs, un profesionist recunoscut pe piata.

Esential pentru a ridica o afacere in consultanta este sa va pozitionati pe o nisa pentru care exista cerere considerabila pe piata si sa puneti la dispozitia potentialilor clienti de oferte variate si complexe care sa ii ajuta sa isi managerizeze afacerile mai bine. Cheia este oferirea de solutii optime pe baza identificarii nevoilor antreprenorilor care va solicita serviciile.

Cooptarea personalului profesionist este, de asemenea, foarte importanta. Angajatii trebuie recrutati pe baza acreditarilor si experientei din domeniile din care provin. Consultantii trebuie sa fie in permanenta la curent cu situatia pietei pe care o reprezinta pentru a putea sa faca recomandari valide. De asemenea ei trebuie sa se implice activ pana cand se vor vedea rezultate optime in cadrul firmelor-client. Acestea pot avea nevoie de consultanta luni intregi si nu vor cheltui bani daca nu inregistreaza progrese pe masura.

In functie de profilul firmei de consultanta se pot inregistra rezultate bune in ceea ce priveste profitul pe perioadele de instabilitate economica. In prezent, numeroase firme s-au indreptat catre serviciile oferite de consultanti pentru a-si restructura strategiile pe baza carora isi conduc afacerile. 

Proiectele de dezvoltare si extindere s-au restrans si au lasat loc celor de reducere a cheltuielilor. Prudenta necesara in aceste perioade si calcularea rentabilitatii investitiilor necesita expertiza in domeniul afacerilor.

Pe piata serviciilor de consultanta este nevoie de dinamica, inovatie si calitatea serviciilor oferite. Eficienta cu care ati reusit sa va indreptati clientii catre performante sporite va recomanda mai departe catre altii si va stabileste o reputatie in domeniul de activitate.




Tags: consultanta in afacericonsultantifirma consultanta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]