Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in confectii - 5 idei de succes

de Camelia Diaconu 16 Nov. 2020 7006
4.31 din 29 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O idee de afaceri inceputa in domeniul confectiilor trebuie sa aiba la baza originalitatea si atentia nemarginita la finisaje si detalii. Pentru ca tot mai multi romani cauta sa isi personalizeze locuinta si vestimentatia, iata cateva idei de afaceri in confectii care iti pot aduce castiguri substantiale!

Intalnim tot mai multi designeri vestimentari, designeri de interior sau consultanti de imagine. Rolul acestora este de a te ajuta sa iti creezi o locuinta sau un aspect fizic in care sa te regasesti. Afacerile in confectii pot fi extrem de pretentioase, pana la urma nu este deloc usor sa confectionezi elemente decorative pentru casa, nu? Insa, dincolo de greutatea domeniului este o placere nemarginita atunci cand clientul este multumit. Iata ce idei de afaceri iti recomandam pentru domeniul confectiilor!
 
Confectionarea de draperii. Din nicio locuinta nu lipsesc draperiile, asa ca o afacere de acest gen va avea intotdeauna cerere. Draperiile sunt extrem de importante intr-o camera, mai ales daca vorbim despre draperiile din dormitor care trebuie sa ne ajute sa avem un somn lnistit. Sa iti achizitionezi o masina de cusut nu este deloc o investitie majora, unde mai pui ca propriul atelier il poti avea chiar intr-una dintre camerele casei. 

 
Confectionarea de perne decorative. Fete de perna, cearsafuri sau orice alte piese de lenjerie, toate sunt la mare cautare daca sunt create manual. Au o insemnatate aparte, mai ales ca materialele din care sunt confectionate sunt cu mult mai calitative decat oricare altele din comert. Design-ul unic este principalul avantaj al unei afaceri de acest gen. Oamenii cauta unicitate si originalitate, asa ca apeleaza la persoane specializate in acest domeniu pentru a-si amenaja locuinta cat mai elegant.

 
Croitorie. O afacere cu o croitorie de nisa poate fi cea mai profitabila afacere a anului 2019. Orice tanar antreprenor care are cunostinte in acest domeniu poate face pasul cel mare de a deschide o croitorie. Investitia consta in masina de cusut si in materiale(materie prima), insa nu vorbim despre o investitie majora, mai ales daca gasesti un furnizor bun de materiale. Cererea este foarte mare pe piata, asa ca ai incredere in talentul tau.

 
Confectionarea jucariilor dn lemn. In magazinele de jucarii pentru copii vei vedea ca jucariile din lemn sunt la mare cautare. Acestea sunt durabile, rezistente, sigure si mai mult de atat sunt extrem de utile pentru orice varsta.  Exista posibilitatea sa inchei chiar contracte de vanzare cu diferite magazine de jucarii sau cu diverse librarii catre care tu sa livrezi produse.

 
Consilier de imagine. Bineinteles ca nu puteam trece peste acest tip de afacere. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi un curs de specialitate care sa te acrediteze pentru practicarea acestei meserii. Acest tip de serviciu este la mare cautare mai ales de persoanele care nu au suficient timp la dispozitie sa isi cumpere haine si nu stiu cum sa le asorteze. De asmenea, aproape orice vedeta are propriul consilier de imagine care o ajuta sa aiba aparitii unicate.
 


Tags: afaceri in confectiiconfectiiidei de afaceri confectii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.31 din 5 - 29 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]