Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile pe care le poti incepe cu mai putin de 5.000 de euro

de Camelia Diaconu 27 Iun. 2019 11426
4.18 din 136 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din teama de a nu da faliment, multi dintre antreprenorii aflati la inceput de drum isi doresc sa nu investeasca sume mari de bani intr-un business. Mai jos iti spunem cateva idei de afaceri in care investitia initiala este mai mica de 5.000 de euro.

Afacerile in care este nevoie sa investesti sume mici de bani au la baza un plan foarte bine structurat, dar si multa prudenta in ceea ce priveste investitiile si resursele.

Pentru a obtine un profit care sa iti ofere stabilitate este nevoie de multa organizare, atentie si nu in ultimul rand multa munca pe intregul parcurs al afacerii. Pentru ca afacerile mici permit, de regula, si un control mult mai amanuntit al activitati, este extrem de important sa iti alegi cu grija furnizorii, dar si contactele pe care le ai cu acestia. Iata ce afaceri poti incepe cu un buget de pana in 5.000 de euro.

 
Franciza. Este una dintre cele mai simple metode de a investi. Se plateste o taxa de franciza si pe parcurs vei stabili daca mai este nevoie si de alte investitii. Avantajul in cazul unei francize este faptul ca primesti consiliere, consultanta si sprijin pe durata intregii activitati. Un contract de franciza se desfasoara pe o perioada limitata de timp, intre 5 si 10 ani. Bineinteles, contractele se pot prelungi ori rezilia oricand.
 
Printre cele mai ieftine francize precizam: 
  • Agentii de web design si creatie publicitara - 2.000 de euro;
  • Spalatorie auto ecologica - 2.000 de euro;
  • Firma de curatenie destinata cladirilor - 4.000 de euro;
  • Afterschool - 5.000 de euro.

Vanzarea prin intermediul automatelor. Amplasarea unor tonomate in locuri strategice precum scoli, birouri, cladiri publice, iti poate aduce venituri substantiale intr-un timp relativ scurt. Automantele sunt tot mai folosite in spatiile publice deoarece nu implica si alte cheltuieli la fel cum ar implica amplasarea unui magazin fizic si anagajarea unui vanzator la un program continuu. Numarul de produse este relativ mic din automate, insa nevoia cumparatorului este mare, iar vanzarile sunt ridicate in orice perioada a anului.

 
Magazin online. Spre deosebire de o intreprindere clasica, un business online este mult mai avantajos. Aici nu vorbim despre resurse financiare mari ce trebuie investite deoarece nu exista chiria unui spatiu, angajati fizici, alte cheltuieli de intretinere. De un magazin online te poti ocupa singur din orice colt al lumii, tot ce ai nevoie este o conexiune la internet. Bugetul pe care il aloci trebuie sa te asiguri ca este de ajuns si pentru promovarea online deoarece de aici iti castigi potentialii clienti.

 
Organizator de evenimente. Din organizarea unor evenimente, in Romania, poti castiga foarte multi bani. Oamenii apeleaza tot mai des la persoane specializate in domeniu pentru a organiza petreceri de nunta, botez, teambuilding-uri, etc. Costurile initiale pentru a incepe o afacere sunt mici, mai ales ca afacerea poate fi dezvoltata pe parcurs, imediat cum iti dezvolti portofoliul de clienti. Tot ce trebuie sa ai in vedere este sa te asiguri ca dispui de suficiente contacte pentru a decora spatiul, pentru a asigura invitatilor mancare, bautura, pentru fondul muzical, etc.

 
Inchirierea apartamentelor in regim hotelier. Acest tip de business a inregistrat cresteri majore la nivel mondial. Daca detii un apartament pe care nu il locuiesti in mod constant, atunci il poti inchiria in regim hotelier. Veniturile din acest tip de business pot depasi 1.000 de euro pe luna, iar investitia este aproape inexistenta. Cat timp ai un apartament mobilat si utilat, vei avea nevoie doar de inlcouirea consumabilelor si asta-i tot. In orase precum Bucuresti, Constanta, Brasov sau Navodari cererea este tot mai mare, asa ca business-ul va fi oricand profitabil.
 


Tags: afaceri investitii miciafaceri profitabileoportunitati de afaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.18 din 5 - 136 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]