Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afine, coacaze, smochine si corn: Banii de pe terenul tau!

de Ilinca Dobrescu 28 Oct. 2013 3368
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ai teren arabil, noi iti spunem din start ca sansele tale de prosperitate financiara sunt extrem de mari. Simplu si motivul! Terenul arabil este din ce in ce mai des asemanat cu valoarea aurului, a diamantelor, a celor mai scumpe posesii.

Si acest lucru se intampla pentru ca terenul arabil nu ofera niciodata aceeasi productie si aceleasi profituri. Castigurile sunt nelimitate. Poti sa ai un an slab cu rapita si apoi sa ai un an in care sa bati orice record la brocoli sau la productia de valeriana. Gasesti oamenii de afaceri catre care sa iti directionezi productia, negociezi preturile in mod corect si descoperi profiturile la care ai visat dintotdeauna.

Un exemplu de afacere din care poti sa castigi intotdeauna profituri nelimitate este cea de cultivare a arbustilor fructiferi: afinul, agrisul, catina, capsunul, zmeurul, murul, smochinul, socul, coacazul, cornul si trandafirul de dulceata!

Acestia sunt cei 11 arbusti fructiferi care te pot imbogati in 2013. Ai nevoie de informatii solide pentru a trece de la simple idei de afaceri la afaceri solide? Solutia vine din partea specialistilor care ti-au pregatit un ghid de exceptie: Cultivarea arbustilofr fructiferi in sistem ecologic!

In interiorul ghidului practic vei regasi informatii cu privire la fiecare arbust in parte, dintre cei 11 arbusti notati mai sus: afinul, agrisul, catina, capsunul, zmeurul, murul, smochinul, socul, coacazul, cornul si trandafirul de dulceata!

Aflati importanta economica si alimentara a fiecarui arbust, originea si aria de raspandire, particularitatile de crestere si fructificare, care sunt cerintele arbustului fata de factorii de mediu.

Mai mult, specialistii care au realizat acest ghid de exceptie au oferi informatii cuprinzatoare cu privire la producerea materialului saditor, date despre infiintarea si intretinerea plantatiilor, despre combaterea bolilor si daunatorilor, despre recoltare si valorificare pentru profituri maxime.

Nu lisit de importanta este capitolul care prezinta toate informatiile cu privire la legislatia specifica pentru cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic.

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest ghid esential, despre arbustii fructiferi pe care visati sa ii cultivati, despre mersul afacerilor din acest domeniu >>>>


Tags: arbusti fructifericultivarea arbustilor fructifericultivare arbusti fructiferi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]