Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai teren? Iata 3 oportunitati profitabile pentru 2013!

de Adela Simonescu 13 Iun. 2013 3479
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa fie aceasta oportunitatea de afacere in care iti vei investi banii, timpul, energia, toate resursele? Sansele sunt mari sa fie vorba despre o idee de afacere geniala si cu potential mare. La fel, sansele sunt foarte mici. Ceea ce conteaza cel mai mult este sa verificam ideile de afaceri, sa le testam, sa le analizam si abia apoi sa incepem investitiile!

Cateva oportunitati profitabile pentru 2013:

Afaceri agricole cu legume BIO

Orice s-ar spune despre sceptici si critici, cei mai multi consumatori romani ar trece oricand la o dieta ce include legume BIO. Am consuma legume certificate ca fiind de provenienta ecologica mai ales daca ar fi la indemana noastra mereu si la preturi acceptabile. In momentul de fata, sunt extrem de putini producatori si pretul este, de foarte multe ori, unul destul de piperat pentru buzunarele noastre.

Pentru cei interesati sa intre in acest domeniu, exista un ghid detaliat, cu informatii oferite de specialisti din domeniu. Ghidul ofera informatii de ajutor pentru cultivarea soiurilor dorite, in sistem ecologic! Nu uitati ca exista cereri mari pentru brocoli romanesc, pentru tomate BIO si cartofi BIO, pentru andive si mazare, pentru vinete si nu numai.

Per total, optiunile sunt numeroase si toate ne atrag intr-o masura mai mica sau mai mare, in functie de cerintele soiurilor, in functie de nivelul de capital banesc pe care il detinem si de cheltuielile impuse, de nivelul cererii pe piata si conditiilor climatice esentiale.


Cultivarea trufelor
Trufele nu exista doar in basme. Trufele apar si in propriile noastre gradini, daca exista conditiile optime de dezvoltare si puietii microrizati de rigoare! Mare atentie si interes vom oferi si anul acesta acestei oportunitati de afaceri din care speram sa scoatem profit cat mai mare cu putinta!

Cele mai apreciate soiuri de trufe de la noi din tara sunt: trufa alba, varatica, trufa de vara, neagra, trufa de iarna, trufa cu spori mari, trufa Tuber Mesentericum, trufa porceasca. Toate aceste specii sunt comestibile si se comercializeaza la preturi extrem de interesante pentru cei care mizeaza pe aceste afaceri in 2013 si nu numai. Sa tinem cont de faptul ca 1 kilogram de trufe albe poate ajunge pana la 2000 de euro pe kilogram. In timpul sarbatorilor, cand cererea este si mai mare, pretul ajunge si la 3000 de euro pe kilogram.

Cresterea pasarilor de curte
Fie ca discutam despre curcani, gaste si rate, gaini ECO, prepelite si nu numai, pasarile de curte ne ajuta sa obtinem profituri mari pentru ca discutam despre produse care se vand pe banda rulanta. Carnea de pasare pare sa fie cea mai inteleapta alegere si cea spre care se indreapta majoritatea consumatorilor non-vegetarieni!

Asa ca investim cu tot interesul intr-o ferma avicola din care sa ne putem extrage profiturile! Este afacerea cu sanse maxime de reusita, mai ales in momentul in care mizam pe ecologism, pe tehnologia de crestere in sistem ecologic.


Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu






Tags: afaceriafaceri profitabileafaceri la taraafaceri cu pasari de curteafaceri cu trufeoportunitati de afacerioportunitati afaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]