Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai un teren? Ce afaceri poti incepe

de Camelia Diaconu 18 Oct. 2019 15235
4.26 din 119 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ai deja un teren sau te gandesti sa investesti pentru cumpararea unuia, vestea buna este ca exista o multime de idei de afaceri pe care le poti incepe pe suprafata acestuia. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri.

In momentul in care vrei sa incepi o afacere, spatiul pentru desfasurarea activitatii este esential. De multe ori chiriile ating preturi enorme, ceea ce nu este tocmai avantajos pentru un tanar antreprenor. Insa, daca ai deja terenul, atunci ar trebui sa te gandesti sa incepi una dintre urmatoarele idei de afaceri:
 
Ferma de animale. In mediul rural sau departe de agitatia orasului, daca ai un teren, cel mai bine este sa incepi o afacere cu o ferma de animale. De ce? Pentru ca profitul este prevazut pe termen lung. Poti creste animale si pasari pentru a vinde carne ori poti incerca sa vinzi oua, lapte, branza, etc. 
 
Teren de sport. Fie organizezi activitati recreationale in aer liber pentru copii in fiecare sezon, fie amenajezi un teren de tenis sau fotbal care poate fi foarte usor inchiriat persoanelor interesate.
 
Camping. Daca ai un teren aproape de o zona turistica importanta  sau care ofera o priveliste spectaculoasa, atunci transforma-l intr-un camping pentru turisti.
 
Centru de organizare evenimente. Multi viitori miri cauta sa isi organizeze nunta intr-un decor de poveste si nu intr-un local aglomerat din oras.  Amenajeaza spatiul astfel incat sa poti organiza evenimente private si petreceri tematice pentru doritori.
 
Patinoar. Un spatiu mare special amenajat pentru iubitorii sportului de iarna poate fi o idee de afacere sezoniera care sa iti genereze un profit fabulos.
 
Teren de vanatoare. Daca ai un teren intr-o zona numai buna de vanat, atunci amenajeaza-l si inchiriaza-l pentru vanatoare pentru doritorii care vor sa plateasca pentru a putea vana in siguranta.
 
Afacere cu lemne pentru foc. In primul rand, daca terenul este protejat si acoperit cu padure, atunci el poate fi folosit drept loc pentru depozitarea lemnelor pentru foc sau ca si spatiu de procesare ori depozitare a lemnului.
 
Spatiu de depozitare. Pe un teren cu o suprafata mare se pot construi o multime de hale de productie care sa functioneze drept spatii de depozitare pentru diferite obiecte. Terenul pote fi configurat si inchiriat pe perioade limitate de timp ca si unitati de stocare individuale.
 
Iata si alte cateva idei de afaceri pe care le poti incepe daca ai deja un teren:
- Parcare, teren de paintball, teren pentru ciclism, teren de golf, podgorie, atelier de prelucrare a lemnului, teren pentru cresterea albinelor, pepiniera pentru diverse plante.


Tags: teren pentru afacerispatiu disponibil pentru afaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.26 din 5 - 119 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]