Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Animalele de companie - Afaceri pentru anii care urmeaza

de Maria Nicutar 30 Mai. 2011 6292
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

American Pets Products Association a condus un studiu de piata si a scos la iveala informatii socante privind industria animalelor de companie. Conform studiului, aproximativ 62% dintre americani detin un animal de companie iar acestia au fost dispusi sa scoata din buzunar o suma estimata la $47.7 miliarde de dolari pentru a-si mentine fericiti micii prieteni in anul 2010.

Industria animalelor de companie este intr-adevar o sursa bogata de influx financiar pentru intreprinzatorii dispusi sa inceapa o afacere in acest domeniu. Volumul de munca nu este enorm, capitalul necesar pentru investiile initiale nu sunt mici intotdeauna, dar dezvoltarea societatii romanesti pe modelul american va face necesara o amploare a acestui tip de afacere.

Iata ce afaceri home-based puteti demara in acest domeniu:
1.    Dresaj canin. Proprietarii animalelor de companie isi doresc o relatie cat mai de incredere cu acestia, platind  sume importante pentru a-i dezvata de obiceiurile proaste, pentru a-i transforma in caini de paza sau pentru a-i invata cum sa se rostogoleasca.  

2.    Magazin online cu produse pentru animalele de companie. De la jucarii, la mancare, la haine, puteti comercializa orice produs care sa asigure proprietarii ca animalele lor de companie sunt sanatoase si fericite. Preturile de vanzare sunt mari si cererea lor pe piata se mareste vizibil cu fiecare an.

3.    Haine pentru animalele de companie. Iata o idee de afaceri care merita pusa in practica in anii care urmeaza. In Romania nu putem vorbi inca de o mentalitate pregatita sa aprecieze acest serviciu ca fiind indiscutabil necesar. Lumea inca mai are reticente la acest capitol, si poate au dreptate. Cu toate acestea, vor veni si anii cand achizitionarea de haine pentru animale ni se va parea la fel de naturala ca si asigurarea alimentatiei. Pana atunci aveti timp sa puneti la punct si cel mai mic detaliu al acestei afaceri.

4.    Accesorii si jucarii pentru animale. Romanii platesc pentru o zgarda subtire de siret cel putin 20 de RON. Un jucarie de plastic de dimensiune mica ii usureaza de inca 15 RON. Sa va mai spunem cateva preturi? Concret, industria accesorilor si jucariilor pentru caini este una profitabila pentru cei care comercializeaza produsele din aceasta categorie.

5.    Gazduire animale de companie. Iata inca o idée de afacere care inca nu a prins pe meleagurile noastre. Sunt putini cei care se avanta sa investeasca bani in asigurarea unui loc de poposire pentru animale.
Cum functioneaza? E simplu. Vrei sa te duci la munca si nu poti sa iti lasi comoara singura acasa, pleci in vacanta si nu ai pe cineva care sa ii tina companie, atunci vii la centrul de gazduire, platesti corespunzator si iti lasi micutul pe mainile unor profesionisti. Majoritatea centrelor sunt dotate cu spatii de joaca pentru animale, cu jucarii diverse, inconjurati de culori vesele, oameni zambitori si beneficiaza de servicii de lux.




Tags: idei de afacerianimale de companieservicii pentru animale de companie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]