Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apicultura, o afacere de succes in Romania

de Alina Constantinescu 07 Dec. 2016 4838
4.78 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferma apicola este o afacere foarte buna si de viitor. Imbucurator este faptul ca discutam despre un consum de miere in crestere in randul romanilor si, mai mult, la export trimitem cantitati mari de produse apicole.

Cresterea albinelor poate fi activitatea pe care sa ne specializam in 2017. Apicultura se dovedeste astazi o afacere cat se poate de viabila, cu mari sanse de succes, avand in vedere ca Romania detine un efectiv de 1,47 de milioane de familii de albine. Produce, in medie, 22.000 de tone de miere anual, clasandu-ne pe locul patru in Europa. La nivel national sunt inregistrati in jur de 40.000 de apicultori.

O afacere cu albine si produsele apicole este usor de demarat si nu necesita investitii mari. Poti porni de la 3-4 stupi, iar an de an poti creste numarul lor in mod natural, prin roirea albinelor.

Mierea, ceara, polenul, propolisul, laptisorul de matca sunt produse naturale cu un continut bogat de nutrienti, putand fi folosite ca mijloace de tratare a diferitor boli.

Produsele obtinute in urma cresterii albinelor (miere, propolis, venin, laptisor de matca) sunt cautate si cerute in numeroase industrii (de la cea alimentara, farmaceutica la cea cosmetica), prin urmare ai o piata de desfacere extinsa, cu clienti variati, ce apreciaza calitatea unor produse naturale de exceptie. Tara noastra dispune de toate conditiile necesare obtinerii unor produse apicole de calitate superioara, iar tu trebuie opar sa profiti de ceea ce natura iti ofera!

Foto: pixabay.com

Va puteti dezvolta businessul prin participarea la targuri de profil. In cadrul acestor targuri apicole, va puteti intalni cu alti producatori, va puteti comercializa mierea si alte produse apicole, de asemenea, puteti achizitiona echipamente, hrana sau tratamente pentru stupina. Mierea se poate vinde online, in farmacii sau la plafaruri.

Cresterea albinelor este o afacere pe temen lung, iar administrata cum trebuie, nu va da niciodata faliment!


Tags: apiculturaferma apicolaafacere in apiculturaproduse apicolemiere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.78 din 5 - 9 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]