Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AVANTAJELE FOLOSIRII UNUI UPS CENTRALA TERMICA

de Idei de afaceri 22 Iun. 2021 2142
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Indiferent daca detineti o afacere mai mica sau mai mare sau locuiti in zone in care intreruperile curentului electric au loc frecvent, veti avea nevoie de protectie suplimentara. O sursa de alimentare neintreruptibila sau, pe scurt, un UPS pentru centrala termica, mai este cunoscut si sub denumirea de baterie de rezerva. Aceasta sursa ofera energie de rezerva atunci cand sursa de curent obisnuita esueaza sau tensiunea scade la un nivel inacceptabil. O sursa UPS comuta automat pe baterie pentru a permite buna functionare, in siguranta a echipamentului conectat.

Un UPS centrala termica nu numai ca va va proteja in eventualitatea unei caderi de tensiune, in acelasi timp va uniformiza si regla puterea atunci cand este necesar. Unele electronice si electrocasnice necesita un flux constant de energie; prin intermediul unui UPS pentru centale termice, ne asiguram ca nu vor mai exista intreruperi in furnizarea de curent.

O sursa neintreruptibila pentru centrala termica are in acelasi timp functie de AVR. Un AVR sau un regulator automat de tensiune este un dispozitiv hardware folosit pentru a mentine o tensiune normala la dispozitivele electronice. Un UPS pentru centrale termice ofera in general mai multe iesiri, permitandu-va sa mentineti energia de back-up la mai mult de un dispozitiv si sa includeti si prize suplimentare pentru protectie la supratensiune.

Un UPS centrala termica pe lemne furnizeaza suficienta energie pentru ca centrala sa se inchida in mod corespunzator sau sa ramana functionala in timpul intreruperii electricitatii. In timpul unei pene de curent acesta trece in modul baterie asigurandu-se astfel ca echipamentul conectat este protejat.

Pe piata exista mai multe modele de UPS-uri. Un UPS de rezerva mai este denumit si "UPS offline" si este cel mai des intalnit tip de UPS. Acesta trage curentul de la priza de curent alternativ si trece la baterie in cateva milisecunde dupa ce a detectat o intrerupere a alimentarii. O sursa neintreruptibila offline este utilizata in domeniul IT, telecomunicatii, pentru consumatori cu surse in comutatie si aplicatii cu grad scazut de sensibilitate.

UPS-ul Line Interactive "interactioneaza" cu linia de alimentare AC pentru a uniformiza formele de unda si pentru a corecta cresterea si caderea tensiunii. Ele redau tensiunea de intrare pe iesire, cu mici modificari sau filtrari. Acestea pot fi cu sinus modificat si sunt acceptate de consumatori cu sursa in comutatie precum computerele sau cu sinus pur ce pot alimenta orice consumator, de tipul centralelor termice, al pompelor de circulatie.

UPS-ul online este cel mai avansat deoarece are grad de protectie foarte ridicat. Invertorul ofera in permanenta energie curata de la baterie, iar echipamentele pe care le alimenteaza sunt protejate de variatiile si perturbatiile existente in reteaua electrica. 

Daca sunteti in cautarea unui UPS pentru centrala pe lemne, cele mai eficiente modele sunt cele produse de Strong Euro Power. O sursa centrala lemne Strong Euro Power are grad de protectie foarte ridicat si durata de viata extinsa. In plus, nu sunt zgomotoase si au costuri reduse. Magazinul online 1CCTV.ro va pune la dispozitie gama Strong Euro Power. Asadar puteti achizitiona chiar acum un UPS centrala termica la un pret incredibil de mic, iar fluctuatiile de tensiune nu vor mai crea niciun fel de probleme.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: centrala termicacurent electricupstensiunebaterie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]