Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brand de cosmetice naturale. Care sunt ingredientele necesare?

de Idei de afaceri 06 Oct. 2023 753
Brand de cosmetice naturale. Care sunt ingredientele necesare?
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu totii folosim diverse produse cosmetice. Nici macar nu putem concepe viata fara creme, pasta de dinti, gel de dus sau deodorant. Dar, toate produsele cosmetice obisnuite sunt toxice pentru organism.

Citim si auzim adeseori atentionari pe tema aceasta, insa continuam sa ne aprovizionam de la aceleasi magazine si sa folosim aceleasi tipuri de produse care ne otravesc cu picatura. Nici macar nu sesizam pericolul folosirii lor, ci doar avantajele de moment: le putem achizitiona simplu, ne ajuta la pastrarea igienei si ingrijirii zilnice, miros bine si arata perfect pe etajera noastra.
 

Ingredientele necesare pentru prepararea produselor

 
Aceste produse sunt structurate in doua mari categorii: extractele vegetale si activi si ingrediente cosmetice naturale.
 

Extractele vegetale

 
Extractele vegetale au o serie de proprietati chiar si terapeutice si sunt folosite pentru preparatele cosmetice si alimentare. Aceste extracte sunt de mai multe tipuri: uleiurile esentiale, apele florale, uleiurile vegetale, extracte din plante si fructe, unturile vegetale, colorantii vegetali, esentele parfumate etc.
 

Activi si ingrediente cosmetice naturale 

 
Activii cosmetici acopera o gama extinsa a necesitatilor pielii si au efecte purifiante, cicatrizante, regenerante, hidratante, antioxidante, efect botox, efect lifting, anticelulitice si de drenare a sistemului limfatic, conservanti cosmetici naturali.
 
Ingredientele cosmetice sunt baza si liantul in prepararea cosmeticelor handmade. Ele permit combinarea de faze apoase in faze uleioase (amestecuri de apa in ulei), cresc puterea spumanta a sampoanelor, gelulilor de dus, lotiunilor de curatare, stabilizeaza produsele cosmetice si corecteaza pH-ul.

De asemenea, fac posibila dispersarea uleiurilor esentiale in apa si ajuta la conservarea cosmeticelor pentru un timp mai indelungat.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: cosmeticecosmetice naturaleingrediente necesareextracte vegetaleingrediente cosmetice naturaleactivi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

BVB inregistreaza un numar istoric de investitori activi

de Bianca Tila
18 Sep 2023
Bursa de Valori Bucuresti a ajuns la un numar istoric de investitori, respectiv 160.000 de investitori directi si 520.000 de investitori care isi...

Tobescu: Activitatile economice bazate pe resursa de lemn contribuie cu 4,5% la PIB-ul Romaniei

de Bianca Tila
25 Mai 2023
Activitatile economice bazate pe resursa de lemn contribuie cu 4,5% la Produsul Intern Brut al Romaniei. De asemenea, contributia directa, indirecta...

ANAF: Ghid dedicat contribuabililor care realizeaza venituri din activitati de infrumusetare/intretinere

de Bianca Tila
29 Apr 2022
Noul material informativ intitulat Ghid privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obtinute de persoanele fizice din prestarea unor activitati...

Un mijloc extraordinar de atractie pentru afacere - grupuri de activitati creative

de Zenobia Badescu
17 Iun 2016
Pentru majoritatea turistilor sositi la o pensiune, o parte dintre aspectele vietii locuitorilor, in special a celor de la sate, le sunt inedite. Cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]