Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand hobby-ul se transforma in afacere - Modelarea ceramicii

de Maria Nicutar 27 Iun. 2011 6334
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O noua afacere a inceput sa dea tarcoale romanilor si pare sa nu aiba limite. Modelarea ceramicii este la origini un hobby pentru multe persoane. Noile tendinte care urca in topul preferintelor obiectele create de mana face ca aceasta oportunitate de afaceri sa devina una dintre cele mai profitabile.

Intr-adevar, din ce in ce mai multi oameni tind sa achizitioneze obiecte unicat. Aceasta este caracteristica majora a obiectelor create din ceramica si modelate de mana.

Activitatea de proiectare nu este una dificila sau care sa rupa timp indelungat pentru intreprinzatori si poate fi administrata in paralel cu mentinerea unui loc de munca stabil.

Cei mai multi antreprenori din domeniu asteapta sa vada rezultate concrete inainte de a-si abandona locul actual de munca in favoarea unei astfel de afaceri. Secretul sta in abilitatea lor de a-si promova produsele cu succes catre audiente cat mai mari de clienti doritori de obiecte handmade.

Pentru a va dezvolta aceasta afacere va trebui sa achizitionati pasta de modelat, suporturi, pensule pentru vopsire, vopseluri, obiecte de decorare a produselor, unelte de modelat samd.

Achizitionati aceste produse dupa ce ati cercetat indelung ofertele disponibile pe piata si nu ezitati sa negociati un pret convenabil in schimbul comenzilor mai mari. Cu ajutorul ceramicii puteti sa creati obiecte de decor, vaze, statuete, suporturi de lumanari si o intreaga gama de alte produse care sa prezinte interes pentru cumparatori.

Veti avea nevoie de un spatiu unde sa creati obiectele, de timp si mult talent. Pentru o promovare buna veti avea nevoie de un website unde sa va prezentati ofertele de produse si de servicii. Puteti sa colaborati cu diversi clienti care pot da comenzi pentru obiecte personalizate.

Acest site va fi suportul care va gazdui si portofoliul dvs. Acesta va va recomanda pentru un nivel crescut al vanzarilor daca reusiti sa imbinati creativitatea, talentul, originalitatea si calitatea produselor folosite in crearea obiectelor din ceramica.




Tags: modelarea ceramiciiafacere modelare ceramica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]