Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cautati locuri de munca la domiciliu in 2011?

de Victor Oancea 29 Iun. 2011 8247
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ati nimerit unde trebuie. O sa va prezentam mai jos care sunt cele mai bune oportunitati de munca la domiciliu pentru perioada care a mai ramas din 2011 si pentru anii care urmeaza. Munca la domiciliu este avantajoasa pentru majoritatea lumii si poate fi valorificata la maxim daca se tin cont de cateva reguli din lumea afacerilor.

In fond, orice job efectuat la domiciliu poate si ar trebui sa se transforme intr-o afacere profitabila pentru cei care isi doresc o astfel de activitate. Afacerile demarate si administrate de acasa nu reprezinta dificultati majore pentru antreprenori si nici investitii mari, de cele mai multe ori.

Iata cele mai bune activitati care pot fi intreprinse la domiciliu:
1.    Freelanceri. Se cauta consultanti, redactori, translatori, meditatori, coach, antrenori personali de fitness, web designeri, graficieni, programatori web, profesionisti in reparatii de calculatoare si electronice si lista este deschisa. Exista numeroase idei de afaceri care se preteaza pentru cei care detin o specializare anume si care sunt dispusi sa investeasca o anumita doza de timp, energie si bani pentru a-si dezvolta afacerea.

2.    Afaceri online. Fie ca va ocupati de marketing-ul afiliat, cumparati si vindeti mai departe ebook-uri cu drept de revindere, bloguiti sau de orice alta activitate din domeniul online, viitorul este stralucit. Se arata o preferinta din ce in ce mai mare a tuturor companiilor pentru mediul online si se incearca trimiterea resurselor umane catre posturi virtuale. Veti castiga bani si experienta, benefice pentru o dezvoltare financiara si profesionala de succes.

3.    Produse cosmetice. Din ce in ce mai multe firme de produse cosmetice incep sa lanseze linii cu ingrediente organice sau direct, produse preparate manual, fara conservanti, coloranti sau parfumuri artificiale. Furnizorii acestor mari companii vin si din randul antreprenorilor care lucreaza de acasa si care stiu cum sa isi conduca afacerile in mod avantajos.

4.    Produse handmade. Exista o mare cerere pentru orice produs unicat pe piata, in prezent. De la obiecte vestimentare, la accesorii, bijuterii si obiecte de decor, toate se bucura de profituri mari si sunt fezabile in mod simplu si in cadrul unui program cu o flexibilitate mare.






Tags: afaceri de acasaafaceri domiciliumunca la domiciliu 2011munca acasajob acasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]