Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce afacere poti sa deschizi intr-un centru comercial

de Camelia Diaconu 13 Mai. 2021 9951
4.41 din 47 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cumparaturile in mall sunt activitatea din topul preferintelor consumatorilor. Centrele comericale sunt pline in fiecare zi indiferent daca este sarbatoare, daca este frig sau cald afara. Orice spatiu liber din mall este o oportunitate pentru deschiderea unei afaceri profitabile. Daca iti doresti sa iti deschizi o afacere, iti recomandam cateva idei!

12 Idei pentru afaceri in mall
 

Orice chiosc liber din mall poate fi o idee de afacere profitabila pe termen lung. Nu isi asumi riscuri mari deoarece spatiile sunt populate, iar oamenii cumpara tot ce gasesc in mall, iar business-ul poate fi unul de lunga durata. Ce idei ai putea sa iei in considerare. 
 
Un stand cu snack-uri. Placinte, merdenele, chips-uri, covrigei, orice satisface senzatia de foame rapid poate fi o solutie profitabila de afacere. De ce? Pentru ca oamenii se plimba mult prin mall, iar pentru a scapa de senzatia de foame pana in momentul in care ajung acasa, acestia apeleaza la o mica gustare.

Dulciuri. Poti incerca un singur tip de dulce, spre exemplu un stand cu prajituri facute in casa, un stand cu torturi sau un stand cu dulciuri mici care sunt ambalate si pot fi luate la pachet ori mancate in mall.
 
Cafea. Este bautura cea mai populara in randul consumatorilor. Un mini chiosc cu o cafea buna va atrage intotdeauna clienti, mai ales daca este si un ambalaj care poate fi luat la pachet.
 
Sucuri . Mall-urile sunt frecventate de multi parinti cu copii, iar de cate ori copiii au pofta de ceva dulce, un suc natural poate fi o solutie. Deschide un stand cu sucuri naturale pe care sa le prepari pe loc.
 
Accesorii pentru telefoane mobile. Incarcator, husa pentru telefon, cablu de date, accesorii care pot personaliza telefonul, orice obiecte care ar putea fi utile posesorilor de telefoane si tablete.
 
Imprimare tricouri. Un serviciu care sa ofere tricouri personalizate imprimate cu mesaje, imagini, initiale, etc.
Articole sportive. Imbracaminte pentru sport, echipamente de protectie, accesorii pentru sporturile de iarna, toate acestea sunt populare printre cumparatorii din mall.
 
Un stand cu flori. Orice aranjament floral este cumparat in mall. Oamenii stiu ca gasesc orice obiect in mall, din acest motiv nu mai apeleaza la florariile clasice si vin in mall pentru a cumpara flori.
 
Cosmetice. Femeile prefera sa nu mai stea la coada in marile magazine de cosmetice si sa mearga la un stand unde gasesc usor ceea ce au nevoie.
 
Produse pentru ingrijirea parului. Produse care se folosesc in marile saloane de infrumusetare si care se pot cumpara chiar daca nu mergi intr-un salon.
 
Reparatii ceasuri si bijuterii. Un centru comerical este locul ideal pentru a repara orice obiect. Cat timp te plimbi prin mall si iti faci cumparaturile, ceasul iti este reparat.
 
Stand cu ochelari de soare. Sunt produse care nu ocupa mult spatiu si pot fi amenajate cu succes intr-un stand din mall.


Tags: idei de afaceri in mallafacere deschisa in mallafaceri in centru comercial

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.41 din 5 - 47 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]