Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai simple si profitabile idei de afaceri pentru restul anului 2011

de Adela Simonescu 07 Sep. 2011 8041
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul 2011 inca nu s-a sfarsit pentru cei doritori sa devina antreprenori si pentru cei deja implicati in afaceri si care isi doresc sa isi largeasca orizontul din mediul business. Ideile de afaceri ale romanilor din contextul actual al crizei, se concentreaza pe usurinta in demarare, pe necesitati reduse de capital de investitii, pe riscuri cat mai mici si chiar inexistente. Iata 3 idei de afaceri care se preteaza pentru sfarsitul anului 2011:

1.    Standurile de sucuri naturale sunt unele dintre cele mai simple idei de afaceri si sunt idei de afaceri foarte banoase. Ele presupun necesitatea unui capital de investitii extrem de redus si sunt usor si rapid demarate. Succesul acestor idei de afaceri sta in alegerea unei locatii avantajoase si in ofertele de produse de calitate.

De asemenea, cei care detin si vor sa porneasca la drum cu aceste idei de afaceri isi pot pastra locurile actuale de munca si conducerea celorlalte afaceri, deoarece standurile de sucuri naturale pot fi deschise doar in weekend sau in regim part-time si nu necesita prezenta antreprenorilor.

2.    Afacerile handmade sunt la moda si nu se cauta degeaba. Banii care revin de pe urma acestor idei de afaceri nu sunt de ignorat si capitalul necesar pentru investitiile in aceste idei de afaceri sunt minime. Astfel, se reduc in mod considerabil riscurile de a pierde sume mari de bani in cazul in care afacerile nu merg in sensul corect si antreprenorii sunt mai determinati sa se implice in acest tip de afaceri.

Afacerile handmade implica o serie variata de activitati din care reies produse dintre cele mai creative, dintre cele mai atragatoare pentru gustul si buzunarele romanilor din 2011 si din viitor. Fie ca vorbim despre sapunuri handmade, fie despre bijuterii si alte accesorii handmade, viitorul se arata promitator in acest domeniu de activitate.

3.    Consultanta se pastreaza in topul preferintelor romanilor de pretutindeni. Consultantii sunt specialisti care reusesc sa aduca pe drumul cel bun afaceri, antreprenori, vedete si carieristi. Consultantii vin din diverse domenii si acopera areale extinse.

Pentru nivelul lor de expertiza, multi oameni scot sume serioase de bani din buzunare si constientizeaza necesitatea indrumarii din partea acestor specialisti. Ideile de afaceri din acest domeniu vor fi intotdeauna la mare cautare si sunt idei de afaceri de viitor si simple pentru cei stapani pe cunostintele lor.




Tags: idei de afaceriafaceristand de sucuri naturalehandmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]