Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia Europeana a inceput inscrierile pentru "Noul Bauhaus"

de Florin Amariei 19 Ian. 2022 1636
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

"Noul Bauhaus european" are loc si in 2022, iar Comisia Europeana a confirmat ca inscrierile deja au inceput!

Potrivit unui comunicat al Executivului european, in urma succesului primelor premii, pentru care s-au primit peste 2.000 de candidaturi anul trecut, editia din 2022 va celebra noi exemple inspiratoare de transformari pe care initiativa isi propune sa le aduca in vietile noastre, in spatiile in care traim si in experientele noastre de zi cu zi, a informat CE.
 
La fel ca in prima editie, premiile "Noul Bauhaus european" pe 2022 vor recompensa ideile tinerelor talente, precum si proiecte existente pentru sustenabilitate, incluziune si estetica, ce aduc Pactul verde european in randul oamenilor si al comunitatilor locale.
 
Premiile se vor acorda proiectelor si ideilor care contribuie la crearea unor locuri frumoase, sustenabile si incluzive, fiind incadrate in patru categorii: reconectarea cu natura; recastigarea unui sentiment de apartenenta; prioritizarea locurilor si a persoanelor care au cea mai mare nevoie si stimularea unei gandiri integrate, pe termen lung si care tine seama de ciclul de viata in ecosistemul industrial.
 
Categoriile reflecta cele patru axe tematice de transformare ale noului Bauhaus european. Acestea au fost identificate in cadrul etapei de proiectare in comun a initiativei, cu participarea a mii de oameni si de organizatii care au contribuit cu punctele de vedere si experientele lor. Candidaturile vor fi examinate tinand seama de cele trei valori esentiale ale initiativei: sustenabilitate, estetica si incluziune. Candidati din toate statele membre, precum si din intreaga lume, sunt incurajati sa isi depuna candidatura atat timp cat proiectele/ideile lor sunt localizate in Uniunea Europeana.
 
Fiecare categorie contine doua componente de concurs paralele: premiile "Noul Bauhaus european" - pentru exemple existente finalizate in ultimii doi ani si "Staruri in devenire ale Noului Bauhaus european" - pentru concepte sau idei prezentate de tineri creatori, in varsta de cel mult 30 de ani.
 
Pe langa cele 16 premii acordate de juriu (un castigator si un ocupant al locului doi pentru fiecare categorie si componenta), doua premii suplimentare vor fi selectate printr-un vot public din randul candidaturilor din top. In total, 18 castigatori vor primi sumele premiu de pana la 30.000 de euro, precum si un pachet de comunicare, ce ii va ajuta sa isi dezvolte si sa isi promoveze ulterior initiativele.
 
Candidaturile se primesc pana la data de 28 februarie 2022.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: comisia europeanabauhaus europeanpremiu bauhaus 2022

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]