Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu ce afaceri sezoniere poti avea succes

de Camelia Diaconu 14 Mai. 2018 4180
3.77 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu siguranta am auzit cu totii expresia “omul potrivit la locul potrivit”, ei bine, este valabila si in cazul afacerilor de sezon, care vin cu numeroase avantaje atat pentru proprietari, cat si pentru turisti. Se apropie vara, iar cei mai multi dintre noi cautam locuri in care sa ne petrecem concediile, dar verificam si care sunt facilitatile pe care le avem in zona si cum ne putem petrece cat mai frumos timpul.

Exista o multime de optiuni, din punct de vedere al unui business, idei care pot acoperi un public variat. Cel mai mare avantaj este ca, aceste afaceri pot fi incepute cu bani putini, dar pot avea un profit generos. Este o afacere de sezon, care iti poate oferi castiguri pentru intregul an. Iata care sunt cele mai inspirate idei pentru afacerile sezoniere.
 
Truck-urile cu mancare si bauturi racoritoare. Incep festivalurile si concertele in are liber. Sunt prezenti mii de oameni si este momentul ideal sa ii hranesti repede pe cei infometati, dar si sa ii racoresti. Poti alege sa prepari hot-dog, burger, pizza, orice se face repede. Este o afacere sezoniera, dar care te poate ajuta sa iti scoti repede investitia si chiar sa obtii profit. 
 
Un magazin cu cadouri sezoniere. Cand plecam in concediu, deja toata familia asteapta un cadou din partea noastra la intoarcere. Un magazin specializat cu cadouri sezoniere este business-ul care ii va ajuta pe turisti sa cumpere cat mai repede cadourile pentru cei dragi, dar si o amintire pentru ei. Cadourile sezoniere, intr-adevar sunt cumparate doar in cateva zile pe an, de Craciun, Paste, zile onomastice sau ziua indragostitiilor si in concedii, insa castigurile pot fi generoase chiar si asa. Alege sa vii pe piata cu produse noi, poate chiar lucrate manual, care sa se diferentieze de restul produselor gasite in toate magazinele. 
 
O gradina de vara. Vara este anotimpul in care vezi tot mai multi oameni la terase. Indiferent ca vorbim despre o terasa sau o gradina de vara de cartier ori din centrul orasului, acest tip de afacere este profitabila, mai ales ca poate dura din primavara pana in toamna. Incearca sa amenajezi cat mai frumos si diferit locul, vino cu bauturi preparate proaspete, dar si cu un marketing care sa atraga cat mai multi clienti. 
 
Inchiriere skijet la mare. Litoralul va fi plin in fiecare weekend. Turistii vin special sa se distreze si sa traiasca experiente de neuitat. Skijet-ul este nelipsit de la mare, este modalitatea cea mai antrenanta de distractie pusa la dispozitie turistilor. Este o afacere sezoniera, dar care nu necesita o investitie majora, iar profitul poate fi generos. Daca iti cumperi cateva skijet-uri, le poti avea ani la rand, inchiriindu-le in fiecare an turistilor. Vorbim de un profit generos, mai ales ca preturile incep de la 50 de lei pentru 30 de minute de plimbare pe mare. Gandeste-te cati bani poti face intr-o zi, dar intreg sezonul?
 
Inchiriere schiuri la munte. Este sportul preferat de o multime de oameni. In plina iarna, toata lumea merge la munte pentru a se bucura de zapada si pentru a schia. Multi dintre turisti nu vin cu schiurile la ei, din lipsa de spatiu ori pentru ca nu si-au cumparat. Inchirierea schiurilor si a accesoriilor necesare precum casca, bete, ochelari este o afacere sezoniera, dar care iti poate aduce lejer castiguri pentru tot anul. Zilnic, sute de turisti inchiriaza schiuri. Investitia nu este majora, mai ales daca gasesti un furnizor de la care sa cumperi schiurile la preturi avantajoase. Cu siguranta dupa primul sezon iti scoti investitia, dar esti si pe profit.

Sursa foto: pixabay.com


Tags: idei de afaceri sezoniereafaceri sezoniereafaceri pe litoral

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.77 din 5 - 11 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]