Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultura Angelica aduce un profit sigur!

de Florin Amariei 17 Feb. 2020 3492
3.92 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O simpla planta va garanteaza un profit sigur! Angelica intra in forta pe piata din Romania si poate sa va aduca zeci de mii de euro!

Pentru a putea profita de avantajele pe care Angelica le are aveti nevoie de un teren agricol oricat de mic! Veti obtine o rentabilitate neasteptata.
 
Angelica arata ca o tufa inalta care poate ajunge pana la 3 metri inaltime si nu necesita conditii deosebite de intretinere. In plus, are doua avantaje pe care nimeni nu le poate ignora:
  • are numeroase intrebuintari: ca planta medicinala, ca iarba aromata, ca materie prima pentru industria farmaceutica, pentru cea alimentara si pentru cea a bauturilor alcoolice, dar si ca element decorativ in gradini, gratie frunzelor dantelate si florilor ei ca niste globuri pufoase;
  • are o profitabilitate iesita din comun, de 1.000%. Un ciclu de cultura de pe un teren foarte mic, de doar 1 ar (100 mp), va poate aduce un castig net de 1.500 de lei. Proportional, in cazul unui teren de 1 hectar (10.000 mp), acest castig ajunge la 150.000 de lei (peste 30.000 de euro).
 
Planta are un cost minim ca investitie initiala. In functie de furnizorul pe care il alegeti, costul semintelor va fi cuprins intre 70 si 120 de lei/ar.
 
Pe parcurs va trebui sa luati in calcul o serie de cheltuieli, dupa cum urmeaza:
  • lucrari de pregatire;
  • lucrari de intretinere;
  • lucrari de recoltare. 
 
In functie de metodologia folosita si de instrumentele de lucru disponibile, costul acestor lucrari se poate situa intre 80 si 180 de lei per ar. 
 
Angelica (Angelica archangelica L.) este o planta perena care prefera locurile adapostite, insorite, situate in apropierea unor ape curgatoare. Este bine sa fie cultivata in zone umede si racoroase, pe soluri profunde, fertile si bine drenate. Angelica se poate cultiva cu succes in locurile destinate gradinilor sau in asolamentele legumicole. 
 
De regula, in fitocultura pentru angelica se practica semanatul in straturi reci, pregatite gradinareste. Semanarea plantei se face in lunile iulie-august sau in lunile octombrie-noiembrie. Angelica se planteaza in luna octombrie sau primavara timpuriu. Asadar, timpul nu e pierdut! Puteti actiona chiar acum!
 
Angelica poate fi cultivata inclusiv pe suprafete mici, in gradini sau in camp. Se poate incepe chiar si cu suprafete de 1-2 ari. Detalii suplimentare gasiti AICI!
 
Principala provocare daca deveniti cultivator de angelica este promptitudinea in valorificarea potentialului germinativ al semintelor de angelica. O conditie necesara pentru continuitatea culturii consta in asigurarea unui material saditor de calitate de la un an la altul. 
 
Odata realizat acest deziderat, continuitatea culturii va putea fi asigurata, simultan cu posibilitatea asigurarii rotatiei culturilor pe suprafetele folosite. Angelica are cerinte modeste de temperatura, asa ca planta poate fi cultivata inclusiv in zonele care de regula nu sunt avantajoase pentru culturile conventionale. 
 
Angelica va cuceri si piata din Romania, asta e sigur!
 
De aceea, echipa Rentrop&Straton va pune la dispozitie ghidul "Cultura de angelica" care va dezvalui toate secretele aceste super-afaceri agricole.
 
angelica cultura afacere
 
Ghidul nostru - Cultura de angelica - va ofera tot sprijinul necesar, cu pasii exacti pe care ii aveti de facut, cu date privind investitia necesara, tehnica de cultura, valorificarea productiei, precum si cu o bogata sectiune de adrese utile (furnizori). 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: angelicacultura angelicaangelica romaniaafacere angelica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.92 din 5 - 12 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]