Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum gasim oportunitatea perfecta de afacere la domiciliu

de Maria Nicutar 19 Iun. 2011 3986
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile demarate si administrate de acasa reprezinta o sursa de venit stabil si atragator pentru multe persoane dispuse sa depuna efort si pasiune intr-o activitate. Poate fi un hobby sau pur si simplu o idee stralucita venita pe neasteptate. In orice caz, este bine sa nu va asteptati la castiguri mari in timp rapid.

Exista in mediul online si nu numai, reclame si anunturi de afaceri care aduc profituri imense peste noapte si fara efort. Nu numai ca nu veti reusi in asemenea afaceri, dar va pot costa si bani, timp si energie. Indiciul primar este ca, probabil, vi se vor cere bani pentru a intra in vreun sistem super-ultra-profitabil.

Orice viitor antreprenor trebuie sa fie constient ca afacerile conduse de la domiciliul personal, prezinta, in general, costuri mai mici pentru demarare si administrare. Mai reprezinta si afaceri cu un program de lucru mai flexibil si cu o necesitate mai redusa de angajati care sa conduca activitatea firmei. Cu toate acestea, totul depinde de complexitatea afacerii pe care doriti sa o porniti.

Iata cateva intrebari cheie care vor face lumina pentru viitorii antreprenori si ii vor ajuta sa stabileasca oportunitatea perfecta de afacere:

1.    Ce stiti sa faceti? In ce domeniu sunteti specializat? Aveti un hobby sau o pasiune pentru o activitate si aceasta se poate transforma intr-o oportunitate de afaceri?

2.    Cati bani sunteti dispus sa investiti in demararea si administrarea afacerii pana cand aceasta se poate sustine singura din incasari sigure si constant? Detineti aceasta suma sau va trebui sa apelati la o institutie bancara pentru un imprumut sau la un investitor?

3.    Veti demara aceasta afacere pe cont propriu sau cu ajutorul unui partener de afaceri?

4.    Detineti experienta necesara pentru a conduce activitatea firmei sau aveti nevoie de ajutor din partea specialistilor?

5.    Cat de complexa este afacerea dvs? In functie de aceasta va trebui sa decideti care va fi numarul de angajati care va fi necesar bunei desfasurari a activitatii in firma dvs.

6.    Cat de originala este aceasta afacere si ce avantaje veti detine pe piata?

7.    Cat timp sunteti dispus sa alocati pentru dezvoltarea si conducerea afacerii?

8.    Ce venituri doriti sa castigati de pe urma acestei afaceri?

Toate aceste raspunsuri corelate trebuie sa convearga catre o idee unica, originala, cu ceva in plus fata de ce exista deja pe piata. Este recomandat sa lucrati cu specialisti din domeniul consultantei financiare si juridice, sa va luati masurile necesare pentru demararea unei afaceri sigure si cu potential de dezvoltare. Puneti pasiune in ceea ce faceti si nu uitati sa lasati loc si pentru viata personala.




Tags: afaceri la domiciliuoportunitate de afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Exista beneficii importante si unul dintre acesta se refera la cheltuieli reduse in comparatie cu cele necesare pentru inchirierea sau achizitionarea...

Idei profitabile de afaceri la domiciliu

de Idei de afaceri
18 Apr 2023
Daca intrati intr-un supermarket sau in orice magazin de dimensiuni relativ mari, veti observa la vanzare niste produse simple si foarte atragatoare:...

3 afaceri la domiciliu pe care sa mizezi in 2016

de Alina Constantinescu
03 Nov 2016
Munca la domiciliu poate insemna o oportunitate foarte buna pentru cei care au diverse indemanari. Exista multe aspecte pozitive ale unei afaceri la...

Viermii pot reprezenta oportunitatea unei afaceri la domiciliu

de Alexandra Popescu
26 Aug 2014
Chiar daca suna ciudat, chiar exista ferme de viermi. In zilele noastre, infiintarea unei ferme de viermi a devenit un hobby printre multe persoane....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]