Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti infiintezi o crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne?

de Victor Oancea 11 Feb. 2013 4861
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa fii sanatos? Medicii iti spun, inainte de toate, sa ai grija ce alimente consumi. Lasand deoparte faptul ca un virus, un microb, o bacterie, toate se pot lua si dintr-un autobuz, de pe o banca din parc, din cabinetul doctorului sau de la scoli si din gradinite, accentul nostru trebuie sa cada cu putere pe hrana pe care o consumam in fiecare zi.

De ce? Pentru ca hrana reprezinta mai mult decat material care sa ne anuleze foamea. Hrana potrivita poate sa ne ajute sa ne mentinem sanatosi, sa ne crestem imunitatea in fata multor pericole pentru sanatatea noastra. De aceea incercam sa mizam pe produse sanatoase, cat mai potrivite pentru un organism sanatos tun.

Pentru multi, carnea si ouale reprezinta hrana de baza, alaturi de legume, fructe, cereale, lactate. Si este si normal sa vrem sa avem produsele cele mai sanatoase, chiar daca vom baga mana in buzunar putin mai adanc. Pe aceste motive ne si bazam cand infiintam crescatorii ECO de gaini, de vaci si ferme agricole ECO de legume, arbusti fructiferi sau de ciuperci sanatoase. Ne bazam pe faptul ca pentru aceste produse exista un nivel inalt de cerere, indiferent daca este criza economica sau nu.

Pentru cei care detin capital financiar solid si gata sa depuna eforturi sustinute pentru consolidarea unui proiect complex, dar nu imposibil, o ferma avicola ECO poate sa fie raspunsul pentru un viitor extrem de profitabil.

Si intotdeauna, orice fel de afacere am vrea sa cladim, plecam de la informatiile de specialitate pe care ni le ofera expertii in domeniu. Va fi nevoie de informatii care sa va spuna care sunt principalele rase de gaini pe care sa le cresteti, cum trebuie construite adaposturile pentru pasari si cum vor fi ele dotate, ce sisteme de incalzire, ventilatie si iluminat sa folositi.

Mai mult, este nevoie de cunoasterea tehnologiei de crestere a tineretului avicol, masurile de igiena, totul despre productia de oua si factorii care influenteaza calitatea acestora.

De asemenea, este esential sa cunoasteti si legislatia in vigoare si conditiile de indeplinit, cum se procedeaza pentru certificarea oualor, marcarea lor, ambalare si desfacere si nu numai.

Toate aceste informatii specializate, si nu numai, se regasesc in ghidul "Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne".




Tags: cresterea gainilorafaceri cu gainigaini ecocrescatorie eco de gainicrescatorie eco gainiferma avicola eco

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]