Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum pornesti o pensiune rentabila pentru catei si pisici?

de Cosmin Enescu 04 Iul. 2017 24741
4.3 din 199 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pornirea oricarei afaceri trebuie sa respecte litera legii. Este necesar sa infiintezi un SRL, avand ca obiect de activitate: pensiune pentru animale. Desigur, la obiectul de activitate mai poate figura: pet shop, crescatorie de caini de rasa, scoala de dresaj, toaletare de catei, pet grooming etc.).

Avem de-a face cu genul de afaceri profitabile datorate cresterii cererii de servicii de acest gen. Si de ce nu ar fi asa, doar caini si pisici vor exista intotdeauna...

Dupa ce ai stabilit ce tip de activitate vei desfasura urmeaza intocmirea si depunerea unui dosar la Registrul Comertului pentru eliberarea certificatului de inmatriculare al societatii.

Dosarul trebuie sa cuprinda:
- dovada rezervarii de denumire a societatii;
- dovada actului de spatiu;
- declaratie pe proprie raspundere a asociatilor (daca este cazul) si a administratorilor, precum si
-cazierele fiscale ale acestora;
- specimen de semnatura;
- dovada depunerii capitalului social;
- actul constitutiv al societatii.
Toate acestea vor fi autentificate si inregistrate de catre un notar sau avocat.

Pensiunea va conferi o mai mare incredere clientilor daca va avea o recomandare din partea Asociatiei Chinologice, a unui medic veterinar sau a unui reputat crescator de animale de rasa.

Foarte importante sunt organizarea programului de lucru in pensiune si activitatile preconizate ca le vei desfasura. Spre exemplu, este necesar ca animalele adulte sa iasa la plimbare o data la opt ore, iar cele mici, o data la patru ore, ca urmare programul trebuie intocmit in functie de aceste intervale.

Personalul angajat, in functie de aceste necesitati, trebuie sa cunoasca bine programul, precum si procedurile.

De asemenea, este necesar sa intocmesti o lista cu stocul de materiale: custi, mancare uscata engros, perii pentru tesalat animalele, solutii si materiale pentru curatat la care poti adauga si jucarii, lese, hamuri, paturele, castroane si ce mai consideri ca mai trebuie.

Toate acestea te ajuta sa stabilesti in cat timp vei amortiza investitia facuta si ce preturi poti practica pentru serviciile oferite.

Pentru a obtine venituri suplimentare poti include in oferta si alte servicii: toaletarea cateilor (si a pisicilor), antrenamente, dresaj, inot etc. Spre exemplu, oferta poate contine pachete de servicii de baza accesibile tuturor: plimbare de doua ori pe zi a cate 20 de minute.

In cazul in care clientul doreste plimbari mai lungi sau antrenament pe terenul de joaca, se poate crea un pret special sau o taxa suplimentara.

Colaborarea cu un medic veterinar este indispensabila pentru o pensiune de animale. Spun colaborare pentru ca este posibil ca in faza de inceput a afacerii sa nu dispui de banii necesari pentru a angaja un medic veterinar, ci doar sa colaborezi pentru a primi servicii de asistenta medicala.

Veterinarul va stabili regulile de intrare a animalelor in pensiune (vaccinuri la zi, permisiunea de a aduce lucruri personale etc.), va face consultatiile necesare pentru cele cazate si va administra medicamentele, daca este cazul.


Tags: afaceriafacereafaceri profitabilepensiunepensiune caninapensiune pentru caini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.3 din 5 - 199 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]